«Περιμέναμε εύκολο παιχνίδι, αλλά όχι τόσο πολύ κόσμο»

Γιάννης Ράμμας
«Περιμέναμε εύκολο παιχνίδι, αλλά όχι τόσο πολύ κόσμο»

bet365

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε το 3-0 στον γ' όμιλο του U20 Eurobasket Β' Κατηγορίας στη Χαλκίδα κι οι Κώττας & Δίπλαρος ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια σε παρκέ... κι εξέδρες.

«Το παιχνίδι σχετικά ήταν εύκολο. Ετοιμαζόμαστε ουσιαστικά για τα χιαστί παιχνίδι, όπου και θα κριθεί η πορεία μας. Είναι περισσότερο θέμα ρυθμού παρά γοήτρου. Ο κόσμος είναι κοντά μας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ' αυτό το κομμάτι. Δεν περίμενα τόσο κόσμο, είναι η αλήθεια. Τους ευχαριστούμε πολύ κι εύχομαι να 'ναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια» είπε απ' το «Τάσος Καμπούρης» ο Θωμάς Κώττας.

Απ' την πλευρά του, ο Νίκος Δίπλαρος σχολίασε: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Είχαμε δει τον αντίπαλο στο video, ξέραμε καλά πώς παίζει η Αλβανία (35-97) και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και σε όλα τα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκουμε ρυθμό σιγά-σιγά. Με τις εμφανίσεις μας κερδίζουμε και τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και τον παρακαλούμε να 'ναι κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια».

 

Τελευταία Νέα