«Περιμέναμε εύκολο παιχνίδι, αλλά όχι τόσο πολύ κόσμο»

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 35-97

«Περιμέναμε εύκολο παιχνίδι, αλλά όχι τόσο πολύ κόσμο»

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε το 3-0 στον γ' όμιλο του U20 Eurobasket Β' Κατηγορίας στη Χαλκίδα κι οι Κώττας & Δίπλαρος ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια σε παρκέ... κι εξέδρες.

«Περιμέναμε εύκολο παιχνίδι, αλλά όχι τόσο πολύ κόσμο»

«Το παιχνίδι σχετικά ήταν εύκολο. Ετοιμαζόμαστε ουσιαστικά για τα χιαστί παιχνίδι, όπου και θα κριθεί η πορεία μας. Είναι περισσότερο θέμα ρυθμού παρά γοήτρου. Ο κόσμος είναι κοντά μας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ' αυτό το κομμάτι. Δεν περίμενα τόσο κόσμο, είναι η αλήθεια. Τους ευχαριστούμε πολύ κι εύχομαι να 'ναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια» είπε απ' το «Τάσος Καμπούρης» ο Θωμάς Κώττας.

Απ' την πλευρά του, ο Νίκος Δίπλαρος σχολίασε: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Είχαμε δει τον αντίπαλο στο video, ξέραμε καλά πώς παίζει η Αλβανία (35-97) και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και σε όλα τα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκουμε ρυθμό σιγά-σιγά. Με τις εμφανίσεις μας κερδίζουμε και τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και τον παρακαλούμε να 'ναι κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια». 

Best of internet