Παπαθεοδώρου: «Το μεγαλύτερο κίνητρο ο κόσμος» (vid)

ΑΛΒΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 35-97

Παπαθεοδώρου: «Το μεγαλύτερο κίνητρο ο κόσμος» (vid)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως ο κόσμος που μαζεύεται στο γήπεδο δίνει κίνητρο στους Νέους στο Eurobasket U20 της Χαλκίδας.

Παπαθεοδώρου: «Το μεγαλύτερο κίνητρο ο κόσμος» (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε μετά τη νίκη επί της Αλβανίας: «Το ζητούμενο είναι να βρούμε ρυθμό από αυτόν που ήδη έχουμε. Τα παιχνίδια δεν μας βοηθούν, γιατί οι αντίπαλοί μας μέχρι στιγμής δεν είναι και οι ισχυρότεροι. Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες για να το ευχαριστηθούν. Το μεγαλύτερο κίνητρο γι’ αυτούς είναι ο κόσμος που κάθε μέρα είναι και περισσότερος και μας δημιουργεί σε όλους μια καλή προϋπόθεση να παλέψουμε περισσότερο, γιατί όταν έρθει το χιαστί παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Εκεί πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε αρκετά μικρά προβλήματα. Ο Σταμάτης και ο Κόνιαρης έχουν κάποιες ενοχλήσεις στη μέση τους και χρειαζόμαστε συντήρηση γιατί τα παιχνίδια είναι καθημερινά. Δυστυχώς για μας τα παιδιά προέρχονται από μεγάλη αγωνιστική απραξία όλη τη χρονιά, οπότε τώρα που παίζουν συνεχή παιχνίδια παρουσιάζουν κάποια μικρά προβλήματα. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και στόχος είναι τα παιδιά να φτάσουν έτοιμα 100% και με υγεία στα χιαστί».

U20: Αλβανία-Ελλάδα 35-97, Δηλώσεις: Γ.Βασιλακόπουλος,Η. Παπαθεοδώρου, Ν.Δίπλαρος, Θ.Κώττας

Best of internet