Έκανε το... θαύμα του ο Γιούλις (vids)

Έκανε το... θαύμα του ο Γιούλις (vids)

Κώστας Κουκούσης
Έκανε το... θαύμα του ο Γιούλις (vids)

bet365

Ο ύψους μόλις 1.78μ. ρούκι πλέι μέικερ των Σανς τους έστειλε στα ημιτελικά του Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας βάζοντας το νικητήριο καλάθι από το... σπίτι του!

Για το το ποιος είναι αλλά και για το πόσο πολύ ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες, κάτι που έγινε και σε αυτό το παιχνίδι, σας τα έχουμε πει άρα λογικά πλέον θα πρέπει να τον ξέρετε οπότε πάμε να δούμε τι έκανε αυτή τη φορά.

Απέναντι στους Νάγκετς λοιπόν ο Τάιλερ Γιούλις ηγήθηκε και πάλι της επίθεσης του Φοίνιξ σκοράροντας 19 πόντους με 3/5 τρίποντα και ακριβώς με τη λήξη της αναμέτρησης, που κρίθηκε στην παράταση, πέτυχε το νικητήριο σουτ.

Το Ντένβερ βρισκόταν μπροστά 81-79 αλλά αυτός ο απίθανος μικροκαμωμένος τύπος δεν δίστασε, όπως θα δείτε, να σουτάρει λίγο πιο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου και να στείλει τη μπάλα συστημένη στο αντίπαλο καλάθι, με το εκπληκτικό τρίποντο του να πηγαίνει μέσα «ασάλιωτο» όπως λέμε για το τελικό 82-79 υπέρ της ομάδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα