Απαντά στον Παναθηναϊκό ο Κλαβέρ - Όλα δείχνουν... deal!

Γιάννης Ράμμας
Απαντά στον Παναθηναϊκό ο Κλαβέρ - Όλα δείχνουν... deal!

bet365

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να πιέζει τον Βίκτορ Κλαβέρ για την ολοκλήρωση του deal, την ώρα που η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα φέρεται ν' αποτελεί την πιθανή εναλλακτική του παίκτη.

Η καταλανική ομάδα θα χρειαστεί να... ξηλωθεί για τον κάνει δικό της, αφού τα δικαιώματά του στην Ισπανία ανήκουν στη Βαλένθια κι αξιώνει τρελά ποσά (μέχρι και €3.000.000), παρόλα αυτά φέρεται ν' αποτελεί τον πιο ισχυρό ανταγωνισμό. Εκτός αν πρόκειται για μέτρο πίεσης από πλευράς του, ώστε να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί στις διαπραγματεύσεις.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο εδώ και λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα απ' τη στιγμή που ο Οκάρο Ουάιτ υπέγραψε στους Χιτ και τον ανάγκασε να επιστρέψει στον 27χρονο Ισπανό φόργουορντ.

Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης, αλλά στον Παναθηναϊκό θέλουν να πιστεύουν πως θα προλάβουν οποιαδήποτε άλλη ομάδα και θα συνεχίσουν τις εντυπωσιακές κινήσεις στη μετεγγραφική αγορά.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή και δεν αποκλείεται όλα να 'χουν ξεκαθαρίσει μέχρι την έναρξη της προσεχούς εβδομάδος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα