Τα... ρέστα του για Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός! (vids)

Τα... ρέστα του για Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Τα... ρέστα του για Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός! (vids)

bet365

Τα δεδομένα για τον Βίκτορ Κλαβέρ διαφοροποιήθηκαν εκ νέου μετά την υπογραφή του Οκάρο Ουάιτ στους Χιτ κι ο Παναθηναϊκός έκανε νέο... ντου για την απόκτησή του. Κοντά στο deal!

Οι σχεδόν 7ψήφιες σε αξία υπογραφές των Σίνγκλετον, Τζέιμς & Μπουρούση είχαν κάνει τον Βίκτορ Κλαβέρ να φαντάζει... πιο ακριβός απ' ό,τι είναι, αλλά η αρνητική τροπή στην υπόθεση του Οκάρο Ουάιτ ανάγκασε τον Παναθηναϊκό ν' αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο τελευταίος υπέγραψε στους Χιτ κι αυτομάτως ο 27χρονος Ισπανός φόργουορντ ξανάγινε προτεραιότητα.

Πριν καν καλά-καλά η είδηση της υπογραφής του 24χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ προλάβει να ταξιδέψει απ' τις ΗΠΑ στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε νέα επαφή με τον μέχρι πρότινος παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν κι είναι έτοιμος να τον ντύσει στα χρώματά του.

Την πρώτη φορά ήταν διστακτικός στην έλευση στην Ελλάδα, τη δεύτερη ήδη είχε αρχίσει ν' αναθεωρεί, αλλά τα χρήματα δεν έβγαιναν στο... μέτρημα, η τρίτη είναι πολύ πιθανό να 'ναι και... φαρμακερή!

Το deal δεν απέχει πολύ κι η ολοκλήρωσή του θ' ανεβάσει κι άλλο επίπεδο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος... σαρώνει στην ελεύθερη αγορά. Πρώτα με τον συμπαίκτη του στη ρωσική ομάδα, Κρις Σίνγκλετον, εν συνεχεία με τον Μάικ Τζέιμς και προ ημερών με τον δικό του συμπαίκτη στη Λαμποράλ Κούτσα κι αρχηγό της Εθνικής Ομάδος, Γιάννη Μπουρούση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα