Μαθήματα ζωής από τον Κρεγκ Σέιγκερ (vids)

Μαθήματα ζωής από τον Κρεγκ Σέιγκερ (vids)

Μαθήματα ζωής από τον Κρεγκ Σέιγκερ (vids)

«Ράγισαν» καρδιές με τα λόγια του για την ζωή, την μάχη με τον καρκίνο, την σχετικότητα του χρόνου και την σημασία της πίστης και της αγάπης.  

Μία ανεπανάληπτη ομιλία, πηγή έμπνευσης και τροφή για σκέψη, «χάρισε» ο δημοσιογράφος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου TNT Κρεγκ Σέιγκερ, ο οποίος αναφέρθηκε για την μάχη που δίνει με την λευχαιμία. Με απίστευτη δύναμη ψυχής, κατάφερε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που περνάει, να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που έχουν σταθεί στο πλευρό του και να προσκαλέσει όσους επίσης πάσχουν από παρόμοιες ασθένειες, να ορθώσουν το ανάστημά τους και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης.

Μίλησε για την οικογένειά του, για την μάχη που δίνει μαζί του η γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και για την άλλη του οικογένεια, αυτή του αθλητισμού. Αυτή, που του έδωσε την δυνατότητα να κάνει ότι αγάπησε, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Εδώ και 20 χρόνια ο Σέιγκερ καλύπτει τους αγώνες του ΝΒΑ ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου και αποτελεί την αγαπημένη φιγούρα παικτών και προπονητών λόγω του εκκεντρικού και ταυτόχρονα αστείου ντυσίματος του. Εδώ και δύο χρόνια πάσχει από λευχαιμία. Κέρδισε την πρώτη μάχη και επέστρεψε κανονικά στη δουλειά του όμως μέσα στη χρονιά ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί να συνεχίσει τις θεραπείες. Η κατάσταση της υγείας του δεν τον έχει πτοήσει και έτσι όταν είχε τη δυνατότητα βρισκόταν στο πόστο του που δεν είναι άλλο από τους πάγκους του ΝΒΑ. 

Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να γελάσει, παρά την μεγάλη συγκίνηση, όταν αφού αφηγήθηκε μερικές από τις πιο ωραίες και συναρπαστικές στιγμές της ζωής του, μίλησε και για την συνέντευξη που έχει πάρει στον Γκρεγκ Πόποβιτς, στο ημίχρονο αγώνα που οι Σπερς έχαναν 7 πόντους.

Έστειλε το μήνυμά του, το πιο ηχηρό από όλα ίσως, τονίζοντας πως δεν θα παραδοθεί στην καταραμένη αρρώστια, καλώντας όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

craigsager

Best of internet