Εμμένει στο 1 εκατ. ο Γκριν και στις 200.000 η Τράμπζονσπορ για Χάρντι

Εμμένει στο 1 εκατ. ο Γκριν και στις 200.000 η Τράμπζονσπορ για Χάρντι
Δύσκολες και ακριβές περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό οι Γκριν, Χάρντι και Ρότσεστι. Ποιες είναι οι δυσκολίες που υπάρχουν σε κάθε μία από αυτές.

Ο Ολυμπιακός άφησε για λίγο στην άκρη την υπόθεση του πάουερ φόργουορντ με τους Οκάρο Ουάιτ και Κένι Γκέιμπριελ και ασχολείται με τον συμπαραστάτη του Βασίλη Σπανούλη στην περιφέρεια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεψαχνίζει την αγορά, τους αρέσουν οι περιπτώσεις των Έρικ Γκριν, Ντούαιτ Χάρντι και Τέιλορ Ρότσεστι, ωστόσο και οι τρεις φαντάζουν δύσκολες να υλοποιηθούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕ ΓΚΡΙΝ

Ο άλλοτε γκαρντ της Σιένα εμμένει στις οικονομικές του απαιτήσεις γνωρίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Φενέρμπαχτσε και την Χίμκι. Οι δυο ομάδες διαθέτουν μεγάλο προϋπολογισμό, τον οποίο ο Ολυμπιακός δε μπορεί να συναγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αμερικανός ζητά ακατέβατα 1.000.000 δολάρια με τον Ολυμπιακό να μην θέλει να ανέβει πιο πάνω από τις 750.000 περίπου. Ο Γκριν πάντως δεν έχει απορρίψει ακόμη τον Ολυμπιακό διότι ξέρει πως μέσω των Πρωταθλητών Ελλάδας πολλοί παίκτες ανέβηκαν κι άλλο επίπεδο (ιδίως οικονομικό).

ΖΗΤΑΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Ο Ντουάιτ Χάρντι είναι επίσης κάποιος που αρέσει στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά τον «χαλάει» η απειρία του αφού δεν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Το βασικό πρόβλημα βέβαια έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα. Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ η οποία ζητά 200.000 δολάρια. Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι μεγάλο, αλλά δεν είναι και μικρό. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν πέσει λίγο στις οικονομικές του απαιτήσεις ο παίκτης.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ

Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι μακράν ο κορυφαίος εκ των τριών. Έτοιμος παίκτης με έφεση σε σκορ και δημιουργία, αλλά έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο Ισραήλ δε θα έλεγαν όχι να τον ξεφορτωθούν, αλλά ο Ρότσεστι (έχει κοινοτικό διαβατήριο) είναι να παίρνει 1.000.000 δολάρια. Η Μακάμπι δε θέλει να τον πληρώσει για να φύγει, ο Ρότσεστι δε θέλει να χάσει τόσα χρήματα και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να καλύψει περισσότερο από το 60% του συμβολαίου του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα