Μπαρτζώκας: «Ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου η Λόκο»

Μπαρτζώκας: «Ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου η Λόκο»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχαιρέτησε την Λοκομοτίβ Κουμπάν την οποία δε θα ξεχάσει ποτέ αφού αγάπησε τον ρωσικό σύλλογο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν πρόκειται να ξεχάσει τη σεζόν με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν αφού τον βοήθησε και αυτή να φτάσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα και τους φιλάθλους της με ένα μήνυμα...

«Η οικογένεια είναι πάνω όλα για μένα, πιο πάνω κι από το μπάσκετ. Θα ήθελα να ζήσω και να δουλέψω για χρόνια στο Κρασντοντάρ, αλλά δεν υπάρχει διεθνές σχολείο για την κόρη μου και δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την οικογένειά μου. Πέρυσι έδωσα όλο τον εαυτό μου για τη Λόκο, αγάπησα τον σύλλογο, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Δε φανταζόμουν ποτέ πως ένας Έλληνας προπονητής θα αισθανόταν τόση αγάπη από τον κόσμο ο οποίος είναι απίστευτα φιλόξενος.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους.

Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια του προέδρου Αντρέι Βεντίσοφ πως... μόνο ενωμένοι μπορούμε να επαναλάβουμε όσα καταφέραμε πέρυσι. Η Λόκο είναι ένας υπέροχος σύλλογος και πάντα θα τον θυμάμαι με αγάπη. Η Λοκομοτίβ έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου και εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα