Τολιόπουλος: «Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι»

Τολιόπουλος: «Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι»

Gazzetta team
Τολιόπουλος: «Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι»

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων και στο φιλικό με τους Έφηβους.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας υποστήριξε αρχικά ότι, «Θέλουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να γινόμαστε καλύτεροι. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, αλλά στο δεύτερο χαλαρώσαμε. Ίσως και εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς. Είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να επαναλάβουμε, γιατί απέναντι σε καλές ομάδες στο Ευρωπαϊκό μπορεί να μας στοιχίσει. Σίγουρα ήταν διαφορετικό το συγκεκριμένο φιλικό, γιατί βλέπαμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα απέναντί μας, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε το ίδιο».

Ο Βασίλης Τολιόπουλος τόνισε πως «θα είμαστε έτοιμοι για το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», για να προσθέσει: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την άμυνα, κάτι στην επίθεση και να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Αλλά είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να δώσουμε τον πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα την Παρασκευή».

Στα τρία φιλικά στη Χαλκίδα ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο, αλλά δεν το γέμισε, ίσως ακριβώς γιατί ήταν φιλικοί αγώνες. Ο Τολιόπουλος περιμένει γεμάτα γήπεδα όμως στη συνέχεια: «Σίγουρα περιμένουμε τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε κι εμείς, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γεμίσει το γήπεδο. Και στο Ηράκλειο πέρυσι δεν ήταν γεμάτο από την αρχή, αλλά αν εμείς παίξουμε καλά, πιστεύω πως θα γεμίσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα