Το... παιδομάζωμα της ΑΕΚ! (pics & vids)

Το... παιδομάζωμα της ΑΕΚ! (pics & vids)

bet365

Η ΑΕΚ έχει κινηθεί δυνατά το φετινό καλοκαίρι, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει φροντίσει να επενδύσει στο μέλλον της!

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης την περασμένη σεζόν, έχει προχωρήσει δυναμικά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό από νωρίς. Το πιο σημαντικό είναι ότι συγχρόνως επενδύει στο μέλλον της. Όπως είπε άλλωστε κι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, στην εκπομπή Pick N' Roll του Βασίλη Σκουντή: «Τώρα αρχίσαμε το... παιδομάζωμα!».

Το βασικό πλάνο της ΑΕΚ είναι η δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον κι η ΚΑΕ δίνει μεγάλη βάση στην ανάπτυξη των παραγωγικών Τμημάτων της. Μάλιστα, μην ξεχνάμε ότι η πρόσκληση για τα δοκιμαστικά της ομάδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ήδη, την περασμένη σεζόν ο Δημήτρης Μωραΐτης πήρε την πρώτη του γεύση από τα παρκέ της Α1, ενώ οι Νίκος Καμαριανός και Γιώργος Τσαλμπούρης βρέθηκαν αρκετές φορές στην αποστολή της ομάδας.

Το... νέο «κιτρινόμαυρο» αίμα

Η Ένωση το φετινό καλοκαίρι ήθελε κι έκανε δικό της τον 22χρονο Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον Διονύση Σκουλίδα, ενώ επένδυσε σε πέντε νεαρά ταλέντα.

Διονύσης Σκουλίδας (19χρ., 2,01)

Η Ένωση φρόντισε να... δέσει τον νεαρό διεθνή φόργουορντ μέχρι το 2019. Ο Διονύσης Σκουλίδας ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ Περιστερίου, συνέχισε το 2011 στην ανδρική ομάδα. Με την Εθνική Παίδων έχει κατακτήσει την τρίτη θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2013 και μάλιστα στο παιχνίδι που έκρινε το μετάλλιο κόντρα στην Ιταλία ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους κι ριμπάουντ. Φέτος, θα παλέψει με την Εθνική Νέων για την άνοδο στην Α' κατηγορία στο Eurobasket U20 Β' κατηγορίας στη Χαλκίδα.

Μανώλης Χατζηδάκης (16χρ., 2,08)

Ο 16χρονος φόργουορντ/σέντερ θ' ανήκει στην ΑΕΚ μέχρι το 2023. Η καριέρα του άρχισε στον Πανιώνιο Λέρου, συνέχισε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και την περασμένη σεζόν κατάκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Καστοριά με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Μανώλης Χατζηδάκης έχει επίσης αγωνιστεί με τις μικρές Εθνικές.

Αναστάσης Σπύρογλου (14χρ., 1,86)

Ένα ακόμα νεαρό ταλέντο στο οποίο... επένδυσε η ΑΕΚ είναι ο 14χρονος Αναστάσης Σπύρογλου. Ο νεαρός πόιντ γκαρντ αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό και θεωρείται πολλά υποσχόμενος παίκτης.

Βίκτωρα Γκουαλτιέρι (17χρ., 1,91)

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν μία πρώτη γεύση από τον 17χρονο γκαρντ στα try outs κι έπειτα φρόντισαν να τον κάνουν δικό τους από τον Πανελευσινιακό με σκοπό να ενισχύσει τα τμήματα υποδομής της.

Mηνάς Στεργίου (17χρ., 1,90)

Ο Μηνάς Στεργίου που αγωνίζεται στην Εθνική Παίδων έχει ύψος 1,90, και προέρχεται από τον Ηρακλή Φιλιατών.

Γιώργος Κόλτηρης (16χρ., 1,93)

Ο 16χρονος νεαρός άσος αγωνιζόταν στην Ακαδημία Αθηνών κι αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος κι ΕΣΚΑ τη σεζόν που πέρασε. Πλέον, ανήκει στην ΑΕΚ που τον ανακοίνωσε κι επίσημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα