«Ερυθρόλευκες» ματιές στον Γκέιμπριελ

«Ερυθρόλευκες» ματιές στον Γκέιμπριελ
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει την περίπτωση του Κένι Γκέιμπριελ που αγωνίστηκε πέρυσι στην Καρσίγιακα και τώρα συμμετέχει στο Λας Βέγκας.

Σε ό,τι αφορά τον παίκτη που θα μοιραστεί τη θέση «4» με τον Γιώργο Πρίντεζη στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρα. Ο Οκάρο Ουάιτ είναι ο πρώτος και βασικός στόχος, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν κοιτάνε κι άλλες περιπτώσεις.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Αρμάνι και ο Παναθηναϊκός, ο Ουάιτ διεμήνυσε για μία ακόμη φορά πως θα περιμένει το ΝΒΑ μέχρι και την τελευταία μέρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λοιπόν εξετάζει την περίπτωση του Κένι Γκέιμπριελ ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Καρσίγιακα (και παλαιότερα στο Ρέθυμνο). Τεσσάρι με πολύ καλό σουτ και αρκετές αθλητικές ικανότητες ενώ έχει και την περσινή εμπειρία από την Euroleague.

O Γκέιμπριελ βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου δοκιμάζει και αυτός την τύχη του στο ΝΒΑ.

Στο summer league του Ορλάντο αγωνίστηκε με τους Χιτ (12π. μ.ο) και σε αυτό του Λας Βέγκας φορά τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς (8.7 πόντους μ.ο στα δύο ματς που έχει παίξει).

Ο Αμερικανός θέλει ξεκάθαρα να αγωνιστεί στην Euroleague και γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει η παραμικρή επίσημη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα