Μπουρούσης: «Πείστηκα όταν μου μίλησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΣ»

Μπουρούσης: «Πείστηκα όταν μου μίλησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Μπουρούσης: «Πείστηκα όταν μου μίλησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η συνάντηση και η συνομιλία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο ήταν αυτή που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού στο μυαλό του Γιάννη Μπουρούση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κάνει ήδη πολύ καλή δουλειά στην υπόθεση της απόκτησης του Γιάννη Μπουρούση όμως όπως αποκάλυψε ο διεθνής σέντερ τα λόγια του πατέρα του ήταν αυτά που τον έκαναν να αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να υπογράψει στον Παναθηναίκό.

«Όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα και του υποσχέθηκα πως αν αποφασίσω να μείνω στην Ευρώπη αυτό θα γίνει μόνο για τον Παναθηναϊκό και για εκείνον προσωπικά. Και αυτό έγινε, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Στο τελευταίο μας ραντεβού ήταν παρών και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος. Όταν μου μίλησε και εκείνος είπα τέλος, πάω στον Παναθηναϊκό. Είναι ο πιο ιστορικός παράγοντας στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι σέβονται και αποτέλεσαν μεγάλη τιμή για εμένα τα λόγια του. Νιώθω τόσο μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορούσα να μην τον ακούσω», ανέφερε ο διεθνής σέντερ.

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Παναθηναϊκό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η πιο επιτυχημένη της τελευταίας εικοσαετίας. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μέρος αυτής της σπουδαίας ιστορίας και είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Παλαιότερα έφτασα κοντά, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί».

Κλείνοντας, απέφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις, λέγοντας πως: «Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Έχω μεγάλο κίνητρο να πετύχω στον Παναθηναϊκό και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του νέου προπονητή μου, Αργύρη Πεδουλάκη. Υγεία να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν».

Best of internet