Θέλουν χρόνο οι Σπερς, «πρασινίζει» ο Γιάννης!

Θέλουν χρόνο οι Σπερς, «πρασινίζει» ο Γιάννης!

Θέλουν χρόνο οι Σπερς, «πρασινίζει» ο Γιάννης!

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για την απάντηση του 32χρονου διεθνούς σέντερ στην πρόταση του Παναθηναϊκού τελειώνει και ο επιπλέον χρόνος που ζητάει το Σαν Αντόνιο, φέρνει τον αρχηγό της Εθνικής ολοένα και πιο κοντά στο «τριφύλλι»!

Τα «σπιρούνια» που συζήτησαν το θέμα του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος σε ευρεία σύσκεψη τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λας Βέγκας, διεμήνυσαν στον Αμερικανό εκπρόσωπο του Έλληνα σέντερ, ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν μέσα σε λίγες ώρες και ζήτησαν μερικές μέρες ακόμη για να σταθμίσουν όλες τις επιλογές τους και να αποφασίσουν το μέγεθος της οικονομικής προσφοράς που μπορούν να καταθέσουν.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό και κατ' επέκταση τον Γιάννη Μπουρούση, που έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο (με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν τα 2,5 εκ. Ευρώ) από τους «πράσινους», όσο περνούν οι ώρες, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να δώσει τα χέρια με τους Κυπελλούχους Ελλάδας και να ενταχθεί στην οικογένεια του «τριφυλλιού».

Όλα συγκλίνουν ότι μέχρι το απόγευμα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, καθώς στην συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αργύρη Πεδουλάκη, που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι, βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η υπόθεση Μπουρούση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα