Γκρέμισε τον Παπαγιάννη ο Χιλντ (vid)

Κώστας Κουκούσης
Γκρέμισε τον Παπαγιάννη ο Χιλντ (vid)

bet365

Ο Μπάντι Χιλντ αποτέλεσε μεγάλο «πονοκέφαλο» για τους Κινγκς και με μία από τις διεισδύσεις του έστειλε στο παρκέ τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Το νούμερο 6 του φετινού ντραφτ όταν πάρει μπροστά δεν σταματιέται κάτι που έγινε και στην αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Κινγκς για το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας. Προτού πάρει όμως φωτιά στην 3η περίοδο ανάγκασε τον Γιώργο Παπαγιάννη να... τρακάρει με τον Σκαλ Λαμπισιέρ και να σωριαστεί στο παρκέ.

Μετά την αλλαγή στο σκριν ο Έλληνας σέντερ ακολούθησε τον Χιλντ μέχρι το καλάθι ώστε να επιχειρήσει να τον κόψει αλλά την ίδια σκέψη έκανε και ο συμπαίκτης του που έσπευσε για να δώσει βοήθεια από την αδύναμη πλευρά. Τελικά δεν τα κατάφερε κανένας από τους δύο, αφού έπεσαν ο ένας επάνω στον άλλο και ο γκαρντ της Νέας Ορλεάνης άφησε τη μπάλα στο καλάθι.

Ο Χιλντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα σημειώνοντας τους 17 από τους 27 πόντους της ομάδας του στην 3η περίοδο που ήταν αυτή που στοίχισε στο Σακραμέντο το οποίο ηττήθηκε 70-66.

 

NBA Τελευταία Νέα