Σκοράρει με κάθε τρόπο ο Μάρεϊ (vid)

Σκοράρει με κάθε τρόπο ο Μάρεϊ (vid)

Κώστας Κουκούσης
Σκοράρει με κάθε τρόπο ο Μάρεϊ (vid)

bet365

Αν και ήταν άστοχος πίσω από τη γραμμή του τριπόντου ο Τζαμάλ Μάρεϊ των Νάγκετς έδειξε απέναντι στους Χιτ πόσο χαρισματικός σκόρερ είναι.

Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη του φετινού ντραφτ μετά τον Μπεν Σίμονς και τον Μπράντον Ίνγκραμ και ας βρέθηκε στο νούμερο 7. Το Ντένβερ τρίβει τσα χέρια του που τον πήρε και οι ομάδες που τον προσπέρασαν μάλλον θα το μετανιώσουν.

Κόντρα στο Μαϊάμι για το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας λοιπόν ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις επιθετικές ικανότητες του. Το τρίποντο αποτελεί το δυνατότερο του όπλο αλλά εφόσον δεν βρέθηκε σε καλή μέρα (είχε 2/10) επέλεξε να μας δείξει πως μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι και με άλλους τρόπους.

Έτσι σταμάτησε στους 29 πόντους έχοντας επιπλέον 8/15 δίποντα και 7/7 βολές όμως η ομάδα του ηττήθηκε από τους Χιτ 92-81.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα