Τελειώνει η διορία, ώρα αποφάσεων!

Τελειώνει η διορία, ώρα αποφάσεων!

Gazzetta team
Τελειώνει η διορία, ώρα αποφάσεων!

bet365

Μπροστά σε καθοριστικές αποφάσεις που θα κρίνουν τον τελικό προσανατολισμό του αγωνιστικού σχεδιασμού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Η οριστική απάντηση του Μπουρούση κρίνει προσφορές κι επιλογές.

Αναμονή τέλος για τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Μετά από μία εβδομάδα συζητήσεων κι επαφών, ο αγωνιστικός σχεδιασμός παίρνει και πάλι τη μορφή της κατεπείγουσας διαδικασίας και στη σύσκεψη κορυφής της Τρίτης, ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης θα εξετάσουν τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους κι ανάλογα θα χαράξουν την στρατηγική τους για την στελέχωση του ρόστερ.

Το αργότερο μέχρι το μεσημέρι αναμένεται η οριστική απάντηση του Γιάννη Μπουρούση στην πρόταση για διετές συμβόλαιο (με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 2,5 εκ. ευρώ) που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός και αν κι εφόσον είναι αρνητική (όπως διαφαίνεται τις τελευταίες μέρες) θα μπει σε εφαρμογή το plan b και θα κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Ίαν Βουγιούκα.

Οι «πράσινοι» έχουν μιλήσει εδώ και αρκετές μέρες με τον διεθνή σέντερ και η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές στο οικονομικό δεν είναι μεγάλη και θεωρείται ότι θα γεφυρωθεί.

Η απόκτηση ενός έμπειρου Έλληνα ψηλού άλλωστε είναι η πρώτη προτεραιότητα του «Άρτζι» και από τη στιγμή που το θέμα θα ξεκαθαρίσει θετικά, τις επόμενες θα υπάρξει έντονη κινητικότητα για την κάλυψη των θέσεων που θέλει να καλύψει (back-up point-guard και ένας forward που ιδανικά να αγωνίζεται στο «3» κ το «4») με τον Κέβιν Πάνγκος, τον Βίκτορ Κλαβέρ και τον Οκάρο Γουάιτ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα