Κόνιαρης: «Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το σκορ»

Gazzetta team
Κόνιαρης: «Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το σκορ»

bet365

Η Εθνική Νέων μπορεί να πήρε ακόμα μία άνετη νίκη, ωστόσο ο Αντώνης Κόνιαρης τόνισε πως η μεγάλη διαφορά δεν παίζει ρόλο, αφού αντιμετώπισαν δυνατούς αντιπάλους.

Ο Αντώνης Κόνιαρης ανέφερε μετά τη φιλική νίκη επί της Μεγάλες Βρετανίας (73-49): «Κάποια παιχνίδια ήταν εύκολα στην Αθήνα, αλλά αυτά εδώ δεν τα λες και εύκολα. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το τελικό σκορ. Οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί. Εντάξει, δεν ήταν επιπέδου Α1 ή Ευρωλίγκας, αλλά ήταν δυνατοί, γρήγοροι. Ειδικά οι Άγγλοι είχαν ταχύτητα και ήταν πολύ εκρηκτικοί. Έπρεπε κι εμείς μέσα από αυτά τα παιχνίδια να προσαρμοστούμε σε άλλα δεδομένα. Αυτό που έγραφε στο ταμπλό στο τέλος δεν είχε καμία σχέση λοιπόν για εμάς. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά, ακόμη και στον όμιλο, όπου θεωρούνται εύκολα και ακόμη κι αν χάσει έναν αγώνα, μπορείς να διορθώσεις κάτι αν χρειαστεί. Εμείς σκεφτόμαστε πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Και τα πρώτα και τα άλλα στη συνέχεια».

Για τον κόσμο: «Ελπίζω ο κόσμος να μην σταματήσει να έρχεται, γιατί ίσως βαρεθεί με αυτές τις διαφορές που είδε δύο μέρες. Θα θέλαμε να έρθει να μας στηρίζει ακόμη κι αν η διαφορά φτάσει και πάλι σε υψηλά επίπεδα. Είναι κάτι που το θέλουμε και το χρειαζόμαστε. Ήταν εδώ στα φιλικά και τους ευχαριστούμε όλους πολύ που έρχονται και θέλουμε να συνεχίσουν έτσι και στα επίσημα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα