Επίσημο το «αντίο» του Ντάνκαν στο μπάσκετ (pics & vid)

Επίσημο το «αντίο» του Ντάνκαν στο μπάσκετ (pics & vid)

Gazzetta team
Επίσημο το «αντίο» του Ντάνκαν στο μπάσκετ (pics & vid)

bet365

Ο Τιμ Ντάνκαν αποφάσισε να αποσυρθεί οριστικά από το μπάσκετ στα 40 του χρόνια, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Σαν Αντόνιο Σπερς.

Φτωχότερος θα είναι από δω και πέρα ο «μαγικός κόσμος» του NBA, καθώς ο «θρυλικός» Τιμ Ντάνκαν αποσύρεται από την ενεργό δράση, έχοντας συμπληρώσει το 40ό έτος της ηλικίας του.

Το νο. 1 του ντραφτ του 1997 πήρε τη δύσκολη απόφαση και ύστερα από 19 σεζόν με τη φανέλα των Σπερς (η μοναδική ομάδα με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε στην πλούσια καριέρα του) αποχωρεί από τα παρκέ.

Τα νούμερα και τα επιτεύγματα του Ντάνκαν προκαλούν... ζάλη! Στέφθηκε 5 φορές πρωταθλητής με την ομάδα του Σαν Αντόνιο, έγινε 15 φορές all-star, είναι 2 φορές MVP της λίγκας (2002, 2003), ενώ επίσης είναι και14ος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA.

Σίγουρα μετά τη συγκεκριμένη απόφαση του, ο Ντάνκαν θα λείψει από το μπάσκετ, αφού πάνω απ' όλα ήταν κύριος εντός κι εκτός παρκέ.

Eδώ το κείμενο για τον Τιμ Ντάνκαν που δημοσιεύτηκε στο weekend Journal κι εδώ μπορείτε να διαβάσετε τους 39 λόγους για τους οποίους ο Τίμι είναι ο καλύτερος power forward όλων των εποχών!

 

NBA Τελευταία Νέα