Έδωσαν κι άλλο συμβόλαιο-ρεκόρ οι Γκρίζλις

ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΟΝΛΕΪ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ

Έδωσαν κι άλλο συμβόλαιο-ρεκόρ οι Γκρίζλις

Ο Ντειόντα Ντέιβις αποτελεί πλέον τον Αμερικανό που έχει πάρει το πιο ακριβό πρώτο συμβόλαιο της καριέρας του στην ιστορία του ΝΒΑ, ενώ έχει επιλεγεί στον δεύτερο γύρο του ντραφτ.

Έδωσαν κι άλλο συμβόλαιο-ρεκόρ οι Γκρίζλις

Μετά τα 153 εκατομμύρια δολάρια (το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ) που θα πληρώσουν τον Μάικ Κόνλεί για τα επόμενα πέντε χρόνια οι Γκρίζλις έσπασαν άλλο ένα σχετικό ρεκόρ, καθώς αποφάσισαν να δώσουν πλήρως εγγυημένο τριετές συμβόλαιο αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων στον Ντειόντα Ντέιβις.

Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν η επιλογή των Μπόστον Σέλτικς στο νούμερο 31 του φετινού ντραφτ και το Μέμφις, που απέκτησε τα διακαιώματα του, του έδωσε το πιο ακριβό πρώτο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ποτέ Αμερικανός που ήταν στον δεύτερο γύρο. Για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό οι απολαβές του θα ξεπεράσουν αυτές του Γάλλου Γκερσόν Γιαμπουσέλ, που τον πήραν οι Σέλτικς στο νούμερο 16.

Επιπλέον με την συμφωνία που έκαναν οι δύο πλευρές δεν θα υπάρχει ανώτατο όριο για τα χρήματα που θα μπορεί να πάρει ο Ντέιβις από τους Γκρίζλις όταν θα κληθεί να ανανεώσει. Ποιος ξέρει; Εάν εξελιχτεί σε καλό παίκτη ίσως πάρει περισσότερα και από τον Κόνλεϊ!

Best of internet