Μαριάνοβιτς: «Θέλω να πάω στο Ρίο»

Μαριάνοβιτς: «Θέλω να πάω στο Ρίο»

Gazzetta team
Μαριάνοβιτς: «Θέλω να πάω στο Ρίο»

bet365

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ελπίζει πως θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στο Σάσα Τζορτζεβιτς και να βρεθεί στο ρόστερ της εθνικής Σερβίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο θηριώδης σέντερ των Πίστονς εξέφρασε το διακαή πόθο του να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας στους προσεχής Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μαριάνοβιτς έθεσε ως προτεραιότητά του να βρει ομάδα στο NBA το φετινό καλοκαίρι και γι' αυτόν τον λόγο δεν ενίσχυσε τις προσπάθειες των «όρλοβι».

Πλέον ο 28χρονος παίκτης υπέγραψε στους Πίστονς και όπως ο ίδιος ανέφερε, όλα τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και είναι διαθέσιμος για τον Τζόρτζεβιτς. Ο «Σάλε», όμως από τη μεριά του, δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη για όσους παίκτες δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία της Σερβίας για το προολυμπιακό τουρνουά.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να τον πείσει και να αγωνιστεί τελικά στο Ρίο με το εθνόσημο στο στήθος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαριάνοβιτς:

«Όπως έχω ξαναπεί, θέλω να φορέσω ξανά τη φανέλα της Σερβίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Τώρα που ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια που υπήρχαν, είναι πλέον στο χέρι του Σάσα Τζόρτζεβιτς τι θα γίνει. Αν με ρωτάτε για την επιθυμία και τη φιλοδοξία μου, προφανώς θέλω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, αλλά σέβομαι απόλυτα την απόφαση που έχει πάρει ο προπονητής

Η ομάδα έκανε φοβερό τουρνουά, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική δουλειά και την πρόκριση. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που μετράει, αλλά η Σερβία έδειξε στο Προολυμπιακό πως μπορεί να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα κερδίσουμε ένα μετάλλιο στο Ρίο».

 

Τελευταία Νέα