Επένδυση με μέλλον για την ΑΕΚ (pics & vid)

ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΚΤΗ

Επένδυση με μέλλον για την ΑΕΚ (pics & vid)

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει το βλέμμα της στραμμένο προς το μέλλον, προχωρώντας σε μία σημαντική μεταγραφή, αυτή του 14χρονου γκαρντ Αναστάση Σπύρογλου. 

Επένδυση με μέλλον για την ΑΕΚ (pics & vid)

Ενίσχυση με προοπτική για την ομάδα της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας της με τον ελπιδοφόρο γκαρντ Αναστάση Σπύρογλου. 

Ο νεαρός αθλητής, που αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του Ηλυσιακού, υπέγραψε συμφωνητικό 8ετούς διάρκειας κι αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική επένδυση για τα επόμενα χρόνια για τους «κιτρινόμαυρους». 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Η «Βασίλισσα» εξακολουθεί να ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα. Προς την κατεύθυνση αυτή η συμφωνία της με έναν αθλητή, που συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των κορυφαίων πόιντ γκαρντ της ηλικίας του στην Ευρώπη, τον Αναστάση Σπύρογλου (14 χρ., 1μ.86), που αγωνίστηκε την περίοδο 2015-2016 στον Ηλυσιακό. Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ Β.C. Μάκη (Μαυροειδή) Αγγελόπουλου και του προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξανδρου Αλεξίου, ο Σπύρογλου υπέγραψε σήμερα (11/07) συμφωνητικό 8ετούς διαρκείας, ήτοι έως το 2024».

Best of internet