Επένδυση με μέλλον για την ΑΕΚ (pics & vid)

Επένδυση με μέλλον για την ΑΕΚ (pics & vid)

Gazzetta team
Επένδυση με μέλλον για την ΑΕΚ (pics & vid)

bet365

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει το βλέμμα της στραμμένο προς το μέλλον, προχωρώντας σε μία σημαντική μεταγραφή, αυτή του 14χρονου γκαρντ Αναστάση Σπύρογλου.

Ενίσχυση με προοπτική για την ομάδα της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας της με τον ελπιδοφόρο γκαρντ Αναστάση Σπύρογλου.

Ο νεαρός αθλητής, που αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του Ηλυσιακού, υπέγραψε συμφωνητικό 8ετούς διάρκειας κι αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική επένδυση για τα επόμενα χρόνια για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Η «Βασίλισσα» εξακολουθεί να ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα. Προς την κατεύθυνση αυτή η συμφωνία της με έναν αθλητή, που συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των κορυφαίων πόιντ γκαρντ της ηλικίας του στην Ευρώπη, τον Αναστάση Σπύρογλου (14 χρ., 1μ.86), που αγωνίστηκε την περίοδο 2015-2016 στον Ηλυσιακό. Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ Β.C. Μάκη (Μαυροειδή) Αγγελόπουλου και του προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξανδρου Αλεξίου, ο Σπύρογλου υπέγραψε σήμερα (11/07) συμφωνητικό 8ετούς διαρκείας, ήτοι έως το 2024».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα