Ζήτησε συγνώμη από τους Ιταλούς ο Μπελινέλι (pic)

Ζήτησε συγνώμη από τους Ιταλούς ο Μπελινέλι (pic)

Gazzetta team
Ζήτησε συγνώμη από τους Ιταλούς ο Μπελινέλι (pic)

bet365

Με μήνυμα του στο Twitter ο Μάρκο Μπελινέλι απολογήθηκε στους φιλάθλους της Ιταλίας για τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αμέσως μετά την ήττα της Ιταλίας από την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, που έγινε στο Τορίνο, κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για τσακωμούς μεταξύ των αστέρων της «σκουάντρα ατζούρα».

Όπως όφειλε να κάνει ως αρχηγός ο Μάρκο Μπελινέλι τοποθετήθηκε δημόσια ζητώντας συγνώμη από τους συμπατριώτες του για το γεγονός πως η εθνική τους ομάδα θα απουσιάσει ξανά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν χρειάζεται να κατηγορούνται μεταξύ τους για τον αποκλεισμό.

Αναλυτικά η δήλωση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Η απογοήτευση είναι μεγάλη και δεν ξέρω πως να την περιγράψω. Δουλέψαμε σκληρά και μπήκαμε στο γήπεδο πεπεισμένοι πως μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα με αυτή τη φανέλα. Μα έτσι είναι αυτό το σπορ, κερδίζεις ή χάνεις. Φτάσαμε πολύ κοντά αυτή τη φορά αλλά προφανώς δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Οπότε πάμε στο σπίτι μας. Δεν χρειάζεται όμως να αλληλοκατηγορούμαστε και να ρίχνουμε το φταίξιμο ο ένας στον άλλο. Είμαστε ομάδα και αυτή η ομάδα δεν παραδίνεται. Οι αληθινοί νικητές είστε εσείς. Ο κόσμος και οι φίλαθλοι, που μας υποστηρίξατε με έναν ενθουσιασμό που δεν έχω δει ξανά. Από εσάς ζητώ ταπεινά συγνώμη. Ήσασταν οι καλύτεροι στο γήπεδο»

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα