Νταν, Ίνγκραμ και Πάνγκος «έλαμψαν» στο Λας Βέγκας

Νταν, Ίνγκραμ και Πάνγκος «έλαμψαν» στο Λας Βέγκας

Αντωνία Σπανού
Νταν, Ίνγκραμ και Πάνγκος «έλαμψαν» στο Λας Βέγκας

bet365

Στο Summer League του Λας Βέγκας έλαμψαν στα φετινά «αστέρια» του ντραφτ. Εντυπωσιακοί Νταν και Ίνγκραμ όπως και ο Πάνγκος, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Το summer League στο Λας Βέγκας τραβάει, όπως πάντα, τα πιο ξεχωριστά βλέμματα των ευρωπαϊκών συλλόγων αλλά και μάνατζερ.

Οι πολυσυζητημένοι rookies κάνουν την εμφάνισή τους και δίνουν τις πρώτες εξετάσεις σχετικά με το επίπεδο το οποίο βρίσκονται.

Εντυπωσιακοί στην πρώτη τους παράσταση ο Μπράντον Ίγκραμ με την φανέλα των Λέικερς, αλλά και ο Κρις Νταν των Τίμπεργουλβς.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Κέβιν Πάνκγος (16π. & 4ασ.), που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Την χθεσινή ημέρα τα αποτελέσματα του summer league έχουν ως εξής:

Μιλγουόκι Μπακς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 81-75

Από τους Μπακς ξεχώρισε ο ύψους 2,16 Σουδανοαυστραλός Θον Μέϊκερ (15π., 13ρ. & 2κοψ.), που επελέγη στο Nο.10 του φετινού ντραφτ από τα «ελάφια» και έχει συζητηθεί αρκετά η επιλογή του.

Θετικό ντεμπούτο και για τον Μάλκολμ Μπρόγκτον (9π. & 11ρ.) που επελέγη στον 2ο γύρο από τους Μπακς.

Από τους Καβαλίερς, συγκριτικά καλύτερος ήταν ο Μακ Ρέϊ (23π. & 4ασ.), που κατέκτησε πρόσφατα το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στην D- League

Επίλεκτοι – Μέμφις Γκρίζλις 79-99

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Γουέϊντ Μπόλντγουεϊν (14π.) που επελέγη στο Νο. 17 του εφετινού ντραφτ από τους Γκρίζλις, ενώ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Βινς Χάντερ, είχε και αυτός θετική απόδοση (7π., 6ρ. & 3ασ. σε 15').

Ατλάντα Χόουκς – Χιούστον Ρόκετς 83-78

Κορυφαίοι των νικητών ήταν δύο μετεγγραφικοί στόχοι του «τριφυλλιού». Ένας νυν, ο Κέβιν Πάνγκος (16π. & 4ασ.) που πέρυσι έπαιξε στην Γκραν Κανάρια και ένας πρώην, ο Μπράϊς Κότον (14π. & 7ρ.), για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν οι «πράσινοι» στα μέσα της περασμένης σεζόν.

Από τους Ρόκετς, καλύτεροι ήταν οι δύο βετεράνοι, K.J. ΜακΝτάνιελς (15π.) και Σαμ Ντέκερ (18π.).

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Ντένβερ Νάγκετς 82-88

Οι δύο «παλιοί», Εμάνουελ Μούντιε (23π., 8ρ. & 6ασ.) και Γκάρι Χάρις (22π.) και ο Ισπανός rookie (Νο. 15 στο εφετινό ντραφτ), Χουάν Ερνανγκόμεζ (13π. & 7ρ.), ήταν οι καλύτεροι των νικητών, ενώ από τους «λύκους» την παράσταση «έκλεψε» το Νο. 5 του εφετινού ντραφτ, ο Κρις Νταν (27π. & 5ρ.)

Σακραμέντο Κινγκς – Τορόντο Ράπτορς 47-88

Απόντος του ελαφρώς τραυματία Γιώργου Παπαγιάννη, οι προβολείς στράφηκαν στον Γουίλι Κόλεϊ-Στάϊν (7π. & 5ρ.) και το Νο. 28 στο εφετινό ντραφτ, τον Αϊτινό φόργουορντ, Σκαλ Λαμπισιέρ (7π. & 8ρ.), που δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την βαριά ήττα.

Από τους νικητές, καλύτεροι ήταν οι βετεράνοι, Νόρμαν Πάουελ (13π., 7ρ. & 5ασ.) και ο Βραζιλιάνος, Μπρούνο Καμπόκλο (11π. & 5ρ.)

Λος Άντζελες Λέϊκερς – Νιού Όρλεανς Πέλικανς 85-65

Πέραν των δύο βετεράνων, του ΝτιΆντζελο Ράσελ (20π., 11ρ., 6ασ. & 3κλ.) και του Λάρι Νανς τζούνιορ (11π. & 9ρ.), οι δύο «rookies» ήταν αυτοί που εντυπωσίασαν.

Το Νο. 2 του εφετινού ντραφτ, Μπράντον Ίνγκραμ (12π. & 4ρ.) αλλά ο Κροάτης σέντερ, Ίβιτσα Ζούμπατς (11π. & 5ρ.), που επιλέχθηκε στο Νο. 32 για τους Λέϊκερς.

Από τους Πέλικανς, το Νο. 6 του ντραφτ, Μπάντι Χιλντ ήταν πολύ άστοχος (13π., 6ρ. με 5/20 σουτ), ενώ καλύτερη απόδοση είχε ο σέντερ από το Μάλι, Τσικ Ντιαλό (11π. & 7ρ.), που επελέγη στο Νο. 33.

 

NBA Τελευταία Νέα