Λετονία - Πουέρτο Ρίκο 70-77 (vid)

Γιάννης Ράμμας
Λετονία - Πουέρτο Ρίκο 70-77 (vid)

bet365

Το Πουέρτο Ρίκο είχε υπέρ του τη λεπτομέρεια και μετά απ' τη νίκη της Λετονίας (70-77) στο Βελιγράδι έχει και την ευκαιρία να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (6-21/8).

Το Πουέρτο Ρίκο έχει συμμετάσχει 9 φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τελευταία φορά το 2004 και πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ στο τέλος του αρνητικού σερί.

Με τον Τζον Χόλαντ να ηγείται εκ νέου στο σκοράρισμα (15,7π.), τον Ρενάλντο Μπάλκμαν να σημειώνει το πρώτο double-double του και τους Αρόγιο & Μπαρέα να κάνουν τα πάντα, επικράτησε της Λετονίας και προκρίθηκε στον τελικό (vs. Σερβία στις 9/7, 22:00/ΟΤΕ Sport 7).

Η Λετονία είχε την ευκαιρία της, αλλά ο Ανζέις Πασέτσνικς τα έκανε σχεδόν όλα λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα: Ναι μεν μείωσε σε 70-73 στα 28,4", αλλά αστόχησε στη συμπληρωματική ελεύθερη βολή, ναι μεν πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, αλλά έδωσε λάθος πάσα, ο Κάρλος Αρόγιο έφυγε στην αιφνιδιασμό και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τζον Χόλαντ για το εντυπωσιακό κάρφωμα και το... αποτελειωτικό 70-75 στα -20,5".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα