Συγκινητικό μήνυμα Ράιλι στον Ουέιντ

Gazzetta team
Συγκινητικό μήνυμα Ράιλι στον Ουέιντ

bet365

Ο Πατ Ράιλι αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο τον Ντουέιν Ουέιντ, μετά την απόφαση του τελευταίου να αποχωρήσει από τους Χιτ για χάρη των Μπουλς.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Μαϊάμι Χιτ, Πατ Ράιλι, έστειλε το δικό του μήνυμα στον αγαπημένο του Ντουέιν Ουέιντ. Ο «Flash» αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από 13 σεζόν στην ομάδα της Φλόριντα και να μετακομίσει στη γενέτειρά του και τους Σικάγο Μπουλς.

Ο Ράιλι, που για 3 χρόνια υπήρξε και προπονητής του Ουέιντ, επέλεξε να απχαιρετήσει τον μέχρι πρότινος ηγέτη των Μαϊάμι Χιτ με ένα συγκινητικό μήνυμα που δημοσιοποίησε:

«ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ. ΠΟΛΛΗ στενοχώρια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το έκτο παιχνίδι στο Dallas, το 2006. Ο DW πήρε το ριμπάουντ και πέταξε τη μπάλα στους ουρανούς. Ο κόσμος των Heat ήταν τέλειος εκείνη τη στιγμή. Το πρώτο μας παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο κόσμος μας δεν είναι τέλειος σήμερα. Θα είναι εκνευρισμένος, θα μας κατακρίνει, θα μας κατηγορήσει αντί να πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Πέρασαν δέκα χρόνια. Είμαστε δέκα χρόνια μεταλύτεροι. Δέκα χρόνια πιο σοφοί. Σε αυτά τα δέκα χρόνια όλοι αλλάξαμε. Ο Dwyane είχε μια επιλογή και την έκανε. Πήγε στο σπίτι του. Κακό, κακό καλοκαίρι για εμάς. Σε δέκα χρόνια, θα είναι κάποιος άλλος, κάτι άλλο θα συμβεί το 2026. Προχωράμε χωρίς αίμα και δάκρυα. Μόνο ευχαριστώ. Πραγματικά αγάπησα τον Dwyane, όμως οι οικογένειες μεγαλώνουν, αλλάζουν και αλλάζουν ζωές. Θα είναι για πάντα μέλος μας. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Καταλαβαίνω τον πόνο και την περηφάνια του, για όσα τον έσπρωξαν πέρα από τα όριά του. Για πάντα, για πάντα θα είμαι ο δικός σου coach. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!».

 

NBA Τελευταία Νέα