Ουάιτ: «Όνειρο μου να παίξω στο ΝΒΑ»

Ουάιτ: «Όνειρο μου να παίξω στο ΝΒΑ»

Ουάιτ: «Όνειρο μου να παίξω στο ΝΒΑ»

Ο Οκάρο Ουάιτ από τη Φλόριντα όπου βρίσκεται για το summer camp των Μάτζικ μίλησε για τους στόχους του να παίξει στο ΝΒΑ.

Η παρουσία του Οκάρο Ουάιτ στην Φλόριντα, το μέρος όπου φοίτησε τόσο στο Λύκειο όσο και στο κολέγιο, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του «orlandosentinel.com» που μίλησε με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ στο περιθώριο του summer league του Ορλάντο.

Ο Ουάιτ ανέφερε αρχικά για την παρουσία του στη Φλόριντα πως «νιώθω σπουδαία. Η Φλόριντα είναι το... σπίτι μου και νιώθω υπέροχα που έχω την ευκαιρία να ανταγωνιστώ εδώ. Ελπίζω να δείξω κάποια από τα ταλέντα μου και κάποιος να τα δει» ενώ για την παρουσία του στην Ευρώπη υποστήριξε πως «ήταν πολύ καλό για μένα. Πολλοί παίκτες έχουν διαφορετικές εμπειρίες στην Ευρώπη, άλλοι καλές άλλοι κακές, αλλά νιώθω ευλογημένος που είχα μόνο καλές εμπειρίες. Τα δύο χρόνια μου φάνηκαν πολλά αλλά ήταν καλά».

Ο Οκάρο Ουάιτ είναι δηλωμένος στο ρόστερ των Μαϊάμι Χιτ για το summer league του Λας Βέγκας, υποστήριξε πως στόχος του είναι «από τότε που ξεκίνησαν να παίζω μπάσκετ, ο κύριος στόχος μου είναι το ΝΒΑ. Στα δύο χρόνια στην Ευρώπη προσπάθησα να πάρω εμπειρίες και να γίνω καλύτερος για το επαγγελματικό επίπεδο οπότε θα σήμαινε τον κόσμο όλο για μένα».

 

Best of internet