Καλύτερος προπονητής της Basket League ο Πρίφτης

Καλύτερος προπονητής της Basket League ο Πρίφτης

Καλύτερος προπονητής της Basket League ο Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-16, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. 

Ο προπονητής του Άρη συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην ψηφοφορία των προπονητών, των αρχηγών και του κοινού, ενώ ισοψήφησε με το Γιάννη Σφαιρόπουλο στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ. 

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων», που οδήγησε τον Άρη στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Είναι πολύ τιμητική για μένα αυτή η διάκριση. Είναι ένα βραβείο που συνήθως πηγαίνει σε αυτούς που έχουν κατακτήσει τον τίτλο και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την τιμή που αισθανόμαστε όλοι στον Άρη.

Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλο τον Άρη. Δε θεωρώ ότι είναι προσωπική επιβεβαίωση, αλλά εκπροσωπώντας την ομάδα από το τη θέση του προπονητή, αντιπροσωπεύω μία συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Αυτή ακριβώς η προσπάθεια είναι που αναγνωρίζεται και είναι μεγάλη τιμή για μένα που συμμετέχω σ’ αυτήν.

Ευχαριστώ κατ’ αρχήν όλους τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο, παίκτες, προπονητές και όλο το σταφ της ομάδας, τη διοίκηση για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της, αλλά και τον κόσμο του Άρη που αγκαλιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλη την προσπάθειά μας».

Best of internet