Βασιλειάδης και Καββαδάς στο LG AegeanBall Festival

Βασιλειάδης και Καββαδάς στο LG AegeanBall Festival

Βασιλειάδης και Καββαδάς στο LG AegeanBall Festival

Ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Βασίλης Καββαδάς αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη και θα βρεθούν στη Σύρο για το LG AegeanBall Festival.

Οι δύο διεθνείς παίκτες θα βρεθούν για καλό σκοπό στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη στη Σύρο στις 13 με 17 Ιουλίου, στο πλαίσιο του LG AegeanBall Festival.  

Ο Κώστας Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω από την πρώτη κιόλας σεζόν στο LG AegeanBall Festival! Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, βασισμένη πάνω σε ένα σπουδαίο όραμα. Πιστεύω ότι όχι απλά θα γεμίσει το νησί νεαρούς αθλητές και κόσμο που αγαπά το μπάσκετ, αλλά θα συγκινήσει όλη την Ελλάδα, η οποία θα το παρακολουθεί τηλεοπτικά. Άλλωστε, τα χρήματα από τις εγγραφές θα δοθούν σε ιδρύματα. 

Έτσι και εμείς θα περάσουμε χαλαρές στιγμές στην πανέμορφη Σύρο και θα γίνουμε "ένα" με τους φιλάθλους και θα βοηθήσουμε στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας, αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

Και ο Βασίλης Καββαδάς από τη μεριά του είπε: «Αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Γιώργου! Όλες αυτές τις μέρες άκουγα τις ανακοινώσεις των παικτών, αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει γενικότερα και ήθελα πολύ να είμαι μέρος αυτού του σπουδαίου Τουρνουά. Θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνδυάσουμε μπάσκετ και χαλάρωση, πράγμα σπάνιο!

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, εντός και εκτός παρκέ, κυρίως για τους ανθρώπους που θα βρεθούν στη Σύρο, αλλά και για όσους το παρακολουθήσουν τηλεοπτικά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν ακόμη μεγαλύτερα πράγματα!»

Best of internet