Μαρκόπουλος: «Ρόστερ σύμφωνα μα τα οικονομικά δεδομένα των καιρών»

Μαρκόπουλος: «Ρόστερ σύμφωνα μα τα οικονομικά δεδομένα των καιρών»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την Εθνική ομάδα και την προσπάθειά της στο Τορίνο καθώς επίσης και τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. 

Μαρκόπουλος: «Ρόστερ σύμφωνα μα τα οικονομικά δεδομένα των καιρών»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας του για τη σεζόν 2016-17 καθώς επίσης και την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

Για τον ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ σιγά σιγά πρέπει να βάλουμε νέους παίκτες στο ρόστερ με τα οικονομικά που υπάρχουν. Είναι θέμα να πάρουμε τους παίκτες που πρέπει. Κι αν τώρα δεν έρχονται, μπορεί σε 15 μέρες ή αργότερα να έρθουν. Φέτος θα παρουσιάσουμε ένα εντελώς καινούριο ρόστερ. Από πέρυσι έχω μόνο δυο συμβόλαια (σ.σ. των Μαργαρίτη και Τσόχλα)».

Για την απόφαση του Κώστα Βασιλειάδη να μετακομίσει στην ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι κάθε παίκτης είναι επαγγελματίας και πάει όπου βρει ένα καλό συμβόλαιο».

Για την Εθνική ομάδα μπάσκετ: «Η Εθνική έχει ένα καλό σύνολο αλλά χρειάζεται χρόνος να βρεθούν μεταξύ τους οι παίκτες. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά γιατί ποτέ δεν έχουν παίξει μαζί. Υπάρχει πολύ ταλέντο και αν τους δώσουμε χρόνο θα δούμε ένα πολύ καλό σύνολο. Το μπάσκετ ταιριάζει στον Έλληνα. Ο Έλληνας είναι έξυπνος κάτι που είναι απαραίτητο στο μπάσκετ. Το χρονικό διάστημα που έχει ο Κατσικάρης είναι μικρό όμως πιστεύω θα φτιάξει ένα καλό σύνολο».

Best of internet