Καναδάς - Σενεγάλη 58-55

Gazzetta team
Καναδάς - Σενεγάλη 58-55

bet365

Η Σενεγάλη προέβαλε σθεναρή αντίσταση αλλά τελικά ηττήθηκε 58-55 από τον Καναδά που μαζί με την πρώτη θέση του ομίλου εξασφάλισε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνούα που γίνεται στη Μανίλα.

Τέλος καλό όλα καλά θα πρέπει να λένε οι Καναδοί που παραλίγο να πέσουν θύμα μεγάλης έκπληξης. Οι Σενεγαλέζοι θα μπορούσαν να έχουν περάσει μπροστά 22 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του παιχνιδιού αλλά αστόχησαν σε τρίποντο με το σκορ στο 55-53 και τώρα θα διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι στην Τουρκία (ο νικητής της αναμέτρησης θα περάσει στην επόμενη φάση).

Ο Κόρι Τζόζεφ (13 πόντοι) των Τορόντο Ράπτορς ήταν και πάλι ο κορυφαίος της ομάδας του Τζέι Τριάνο, που δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Κεμ Μπιρτς του Ολυμπιακού. Στο πλευρό του στάθηκε επάξια ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Τάιλερ Ένις (12 πόντοι), ενώ ο Φιλ Σκραμπ της ΑΕΚ έμεινε στα ρηχά σκοράροντας δύο πόντους με βολές. Για τη Σενεγάλη τη ζημιά πήγε να κάνει ο Μορίς Εντούρ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα