«Το μέλλον του Μπουρούση θα είναι στο ΝΒΑ»

Gazzetta team
«Το μέλλον του Μπουρούση θα είναι στο ΝΒΑ»

bet365

Ο μάνατζερ του Γιάννη Μπουρούση, Κώστας Παπαδάκης, δήλωσε ότι οι επόμενες 3 με 4 ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του διεθνή σέντερ, καθώς και ότι η πρώτη προτεραιότητα είναι το ΝΒΑ.

Κρίσιμες, για το μέλλον του Γιάννη Μπουρούση, θα είναι οι 3 - 4 επόμενες ημέρες, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του διεθνή σέντερ, Κώστας Παπαδάκης.

Μπορεί οι φίλοι του Παναθηναϊκού να κρέμονται από τα χείλη του Γιάννη, όπως φαίνεται όμως αυτή την στιγμή αναμένονται δύο τρεις παράγοντες να παίξουν τον ρόλο τους, για να κάνει το μεγάλο ταξίδι και την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται στον «μαγικό» κόσμο.

Όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM:

«Δεν θέλω να πω πολλά, διότι αυτές τις τρεις με τέσσερις ημέρες θα κριθεί η υπόθεση. Έχει μια καλή δυνατότητα να συνεχίσει στο NBA ο Γιάννης, ίσως να έπρεπε να το είχε κάνει από πιο πριν. Αυτές οι τρεις με τέσσερις ημέρες είναι σημαντικές πάντως. Είναι δύο με τρεις οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για το NBA και αν βρει αυτό που θέλει, πιστεύω ότι θα είναι εκεί το μέλλον του. Διαφορετικά θα συνεχίσει λογικά στην Ευρώπη».

 

Τελευταία Νέα