Εξαιρετική μεν, ακριβή (για πόσο ακόμα;) δε περίπτωση ο Κλαβέρ

Εξαιρετική μεν, ακριβή (για πόσο ακόμα;) δε περίπτωση ο Κλαβέρ

Γιάννης Ράμμας
Εξαιρετική μεν, ακριβή (για πόσο ακόμα;) δε περίπτωση ο Κλαβέρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ερευνά την κοινοτική αγορά για ενίσχυση στη θέση «4» κι ο Βίκτορ Κλαβέρ πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά παραμένει ακριβός για τα δεδομένα. Πού κολλάει ο Γιάννης Μπουρούσης;

Η αρχή έγινε με τον Κρις Σίνγκλετον, ακολούθησε ο Μάικ Τζέιμς, ποιος θα 'ναι η επόμενη μετεγγραφή του Παναθηναϊκού; Με δεδομένο πως συμπλήρωσε τις θέσεις των ξένων (για τις εγχώριες διοργανώσεις), το σίγουρο είναι πως θα προέρχεται απ' την κοινοτική αγορά και βάσει των αναγκών πιθανότατα για τη θέση «4».

Κάπως έτσι ο Βίκτορ Κλαβέρ έφτασε ν' αποτελεί την επικαιρότητά του τις τελευταίες ώρες. Μόνο που όσο εξαιρετική είναι περίπτωσή του, άλλο τόσο δύσκολη είναι κυρίως λόγω των οικονομικών απαιτήσεών του, οι οποίες με άνεση φτάνουν (και ξεπερνούν) 7ψήφιο αριθμό.

Ο Παναθηναϊκός προφανώς και θα τον ήθελε στο ρόστερ του και το gazzetta.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως ήδη έχει ασχοληθεί με διάφορα ποσά για να τον ντύσει στα χρώματά του, έστω κι αν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αλλά όπως και να 'χει παραμένει ακριβός για τα δεδομένα. Παρόλα αυτά τίποτα δεν αποκλείεται. Η απάντηση του Γιάννη Μπουρούση επηρεάζει σχεδόν καθετί στο σχεδιασμό κι η πιθανή άρνησή του μπορεί να... εξοικονομήσει χρήματα γι' άλλους, αφού η εναλλακτική του Ίαν Βουγιούκα είναι φθηνότερη.

Απ' την άλλη, ίσως δεν είναι ακριβός για τα δεδομένα των τουρκικών ομάδων, οι οποίες ξοδεύουν αλόγιστα τα τελευταία χρόνια. Κάπου εδώ κολλάνε τόσο η Φενέρμπαχτσε όσο η Εφές, οι οποίες συγκαταλέγονται μεταξύ των μνηστήρων του.

Ο 28χρονος Ισπανός πάουερ φόργουορντ θα 'θελε και τη Ρεάλ Μαδρίτης στη συγκεκριμένη λίστα, αλλά οι κανονισμοί της ACB απαγορεύουν κάτι τέτοιο. Η Βαλένθια διατηρεί τα δικαιώματά του απ' το 2012 (2006-12) κι αξιώνει €3.000.000 για τη μετεγγραφή του σε άλλη ισπανική ομάδα. Γι' αυτό κι η επιστροφή απ' το ΝΒΑ τον έχει βρει να συνεχίζει εκτός ισπανικών συνόρων (Χίμκι 2015 & Λοκομοτίβ Κουμπάν 2015-16).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα