Τουρκία - Καναδάς 69-77 (vid)

Gazzetta team
Τουρκία - Καναδάς 69-77 (vid)

bet365

Με τον Κεμ Μπιρτς να αγωνίζεται 11 λεπτά και να μαζεύει 7 ριμπάουντ ο Καναδάς επικράτησε της Τουρκίας 77-69 στην πρεμιέρα του στο Προολυμπιακό Τουρνουά που γίνεται στη Μανίλα.

Οι Καναδοί πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης από νωρίς και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο έχοντας αποκτήσει διαφορά εννιά πόντων (39-30) και στο τρίτο δεκάλεπτο την ανέβασαν στους 16 (50-34).

Παρότι οι Τούρκοι μείωσαν σε 59-52 στις αρχές της τέταρτης περιόδου ο Κεμ Μπιρτς του Ολυμπιακού και οι συμπαίκτες του ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν και πέτυχαν άνετα την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Ο ίδιος φρόντισε ώστε να κερδίσουν πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια, αφού άφησε την επίθεση στον Κόρι Τζόζεφ (21 πόντοι) των Τορόντο Ράπτορς και έκανε περισσότερο βρόμικη δουλειά. Πέτυχε μόνο τέσσερις πόντους όμως ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του (μάζεψε εφτά), ενώ είχε επίσης ένα κόψιμο και ένα κλέψιμο.

Ένα χεράκι όμως έβαλε και ο Φιλ Σκραμπ της ΑΕΚ με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Από την άλλη η Τουρκία πλήρωσε την αστοχία της από τη γραμμή των βολών (19/34) αλλά και πίσω από τα 6.75, καθώς είχε 3/23 τρίποντα οπότε επιθετικά στηρίχτηκε σχεδόν αποκλειστικά στον Σινάν Γκιουλέρ (15 πόντοι).

Τα στατιστικά του Καναδά

Τα στατιστικά της Τουρκίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα