Κέρδισε μια «Επίσημη Αγαπημένη» μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της Εθνικής!

Gazzetta team
Κέρδισε μια «Επίσημη Αγαπημένη» μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της Εθνικής!

bet365

Το Gazzetta και η ΕΚΟ σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 5 συλλεκτικές μπάλες για να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στο Τορίνο.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε νικηφόρα χθες τις υποχρεώσεις της στο προολυμπιακό τουρνουά, καθώς στην πρεμιέρα του ομίλου της στο Τορίνο νίκησε εύκολα το Ιράν με σκορ 78-53.

Είχε τον απόλυτο έλεγχο στον ρυθμό του παιχνιδιού, έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο και καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας στο παρκέ μεγάλη διάθεση και βγάζοντας μπόλικη ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έτσι, η Εθνική ομάδα έκανε το πρώτο βήμα από τα τέσσερα που απαιτούνται προκειμένου να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακολουθεί τώρα ο αγώνας με το Μεξικό, την Παρασκευή ο ημιτελικός και το Σάββατο ο μεγάλος τελικός που ελπίζουμε να είμαστε παρόντες. Και θα είμαστε.

Και όπως κάθε μεγάλη ομάδα έχει από πίσω της έναν μεγάλο υποστηρικτή, έτσι και η Εθνική ομάδα Mπάσκετ έχει τώρα στο πλευρό της έναν… πολύ δυνατό παίκτη. Την ΕΚΟ που είναι υπερήφανος υποστηρικτής της Εθνικής μας ομάδας Mπάσκετ ανδρών και που τη στηρίζει στο Προολυμπιακό τουρνουά και μας χαρίζει... τρίποντα!

Θες να κερδίσεις, λοιπόν, μια από τις 5 μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα πάρει αυτό το φανταστικό αναμνηστικό δώρο!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα