Περπέρογλου: «Λίγοι μας δίνουν πιθανότητες» (vid)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Περπέρογλου: «Λίγοι μας δίνουν πιθανότητες» (vid)

Περπέρογλου: «Λίγοι μας δίνουν πιθανότητες» (vid)

Ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε έτοιμος μαζί με τους συμπαίκτες του να διαψεύσουν όλους όσοι δεν τους θέλουν να προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. ΤΟΡΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Παπαδογιάννης

Ο «Πέρπε» υπενθύμισε πως η φετινή Εθνική Ομάδα είναι τόσο κουρασμένη όσο νέα σε πρόσωπα, «αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», αρχής γενομένης απ' την πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά του Τορίνο με το Ιράν (4/7, 19:00/ΕΡΤ2 & ΟΤΕ Sport 4).

«Σίγουρα είναι διαφορετικό τουρνουά κι η ομάδα έχει αλλάξει πολύ. Ξεκινάμε αύριο (4/7) με μία άγνωστη σχετικά ομάδα σ' εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Μένουν 4 αγώνες, στόχος μας είναι να περάσουμε στην Ολυμπιάδα και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι ένα ειδικό τουρνουά. Ξέραμε απ' την αρχή ότι δε θα υπάρχει ξεκούραση κι όλα τα παιδιά έχουν έρθει να παίξουν αυτό το τουρνουά. Όπως προείπα, είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να δώσουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν σε εμάς, αλλά, απ' την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στην Εθνική δεν υπάρχει παλιός και καινούργιος. Εμπειρία από τέτοια τουρνουά έχουν αρκετά παιδιά. Είναι μία ειδική κατάσταση, είναι 4 παιχνίδια κι η δυναμικότητα των ομάδων διαφέρει. Πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα απ' την αρχή γιατί, όπως έχει δείξει το παρελθόν, μπορείς να πέσεις θύμα έκπληξης».

«Οι προπονητές προσπαθούν να μας δώσουν να καταλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για το πώς παίζει το Ιράν. Σε καμιά περίπτωση δε θα υποτιμήσουμε αυτό τον αντίπαλο κι έχουμε και ακόμα ένα video να δούμε αύριο (4/7) και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι» κατέληξε.

Περπέρογλου: "Λίγοι μας δίνουν πιθανότητες"

Best of internet