Ρεσιτάλ γέλιου με τα συμβόλαια του ΝΒΑ! (pics)

Ρεσιτάλ γέλιου με τα συμβόλαια του ΝΒΑ! (pics)

bet365

Το NBA Memes είναι ο πιο χιουμοριστικός λογαριασμός που θα βρεις στο Facebook και το Twitter για το ΝΒΑ και σχολίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο τα τρελά ποσά που δαπανήθηκαν.

Μετά τις «χρυσές» συμφωνίες που έκλεισαν αυτές τις μέρες οι παίκτες του ΝΒΑ το ΝΒΑ Memes έχει να... αποκαλύψει μερικές ακόμα. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αποφάσισαν να δώσουν τετραετές συμβόλαιο αξίας 96 εκατομμυρίων δολαρίων στον Air Bud από την ομώνυμη ταινία της Ντίσνεϊ, οι Χόρνετς συμφώνησαν για τέσσερα χρόνια έναντι 74 εκατομμυρίων με τον Σταν Ποντόλακ με τον οποίο γνωρίζεται πολύ καλά ο Μάικλ Τζόρνταν από το «Space Jam» και το μεγαλύτερο deal το έκλεισαν οι Μπουλς που έπεισαν τον Μπράιαν Σκαλαμπρίνι να επιστρέψει στη δράση και να υπογράψει συμβόλαιο 60 ετών για 800 εκατομμύρια δολάρια.

Σε... άλλα νέα ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αναρωτιέται εάν έχει μείνει κανένα μάξιμουμ συμβόλαιο για του χρόνου θα είναι ελεύθερος, ο ΛεΜπρον Τζέιμς ακόμα αναρωτιέται πως ο Μάικ Κόνλεϊ κατάφερε να πάρει το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ και ο Κόμπι Μπράιαντ με αυτά που βλέπει σκέφτεται σοβαρά να παίξει άλλη μία σεζόν.

 

NBA Τελευταία Νέα