Φιλική ήττα για τις Νέες, θετικές εντυπώσεις

Φιλική ήττα για τις Νέες, θετικές εντυπώσεις

Η Εθνική Νέων Γυναικών δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σερβία (70-65) σε φιλικό που διεξήχθη στο Βελιγράδι, ωστόσο άφησε καλές εντυπώσεις. 

Φιλική ήττα για τις Νέες, θετικές εντυπώσεις

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Ελένη Καφαντάρη, έκανε αρκετές δοκιμές κι έμεινε ευχαριστημένη από την εικόνα που έδειξε η ομάδα της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Α' κατηγορίας που θα γίνει στην Πορτογαλία (9/17/7).

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 45-34, 57-53, 70-65
Σερβία (Μπούλι): Ζετς 4, Στεβάνοβιτς, Κάτανιτς 8(1), Σούμπασιτς 6, Μπογκίτσεβιτς 3, Αρσένιτς 10,  Κρβεντάκιτς 8, Σπασόγιεβιτς 10, Βοϊνοβιτς 5(1), Ιλιτς 2 Νόγκιτς 14(3).
Ελλάδα (Καφαντάρη): Κιλαζίδου 2, Στεφάνου, Γεροστεργίου 2, Σταμάτη 3(1), Παυλοπούλου 9(1), Χριστινάκη 18(1), Θεοδώρου 6, Ντάνου 5(1), Νίξινα 12(1), Φασούλα 3,  Καραμπάτσα 5, Λούκα.

Η Ελένη Καφαντάρη τόνισε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης: «Ήμασταν καλύτεροι από χθες και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχουμε διάρκεια και αυτό μας κοστίζει στο να κυνηγάμε στο σκορ. Είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, γιατί δείχνει ότι έχουμε όρεξη να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Θα δουλέψουμε πολύ το αμυντικό μας transitionκαι κάποιες λεπτομέρειες στην τακτική για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στο Ευρωπαϊκό. Θα έχουμε ρεπό αύριο και τη Δευτέρα γιατί νομίζω ότι το χρειάζονται τα κορίτσια και από την Τρίτη θα είμαστε ξανά στο γήπεδο για να δουλέψουμε για το στόχο της παραμονής στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Best of internet