Γοργόνης: «Βάζουμε την Εθνική πάνω από το εγώ μας»

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Γοργόνης: «Βάζουμε την Εθνική πάνω από το εγώ μας»

Γοργόνης: «Βάζουμε την Εθνική πάνω από το εγώ μας»

Η Εθνική Εφήβων έκανε το 2/2 στις φιλικές αναμετρήσεις με τη Σλοβενία κι ο Διογένης Γοργόνης μίλησε για την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας.

Ο Διογένης Γοργόνης μίλησε στο site της ΕΟΚ για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων μετά τις δύο φιλικές αναμετρήσεις:

«Το μόνο που δεν θα γίνει είναι να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Δεν το πιστεύω. Αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση για να πετύχουμε το στόχο μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

-Τι ήταν αυτό που σου άρεσε περισσότερο στις δύο αυτές αναμετρήσεις από την Εθνική Εφήβων;

«Πριν από οτιδήποτε μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε... Πολύ θετικό, πολύ καλό. Και άσχετο με το αγωνιστικό ήταν διαφορετική γενικότερα η ατμόσφαιρα στο δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδο, γιατί έγινε ο αγώνας στο πλαίσιο μιας γιορτής των Σλοβένων».

-Τι ήταν αυτό που "μάθατε" από το πρώτο παιχνίδι και έκανε πιο εύκολο το δεύτερο;

«Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν έτοιμοι και φάνηκε από τα πολλά λάθη μας. Είδαμε το παιχνίδι σε βίντεο και με τις συμβουλές του κόουτς βελτιώσαμε δύο βασικά σημεία: Παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε λιγότερα λάθη».

-Είστε μια ουσιαστικά «καινούρια» ομάδα και δείχνετε σαν να παίζετε καιρό μαζί. Ποιο είναι το "μυστικό" σας;

«Το μυστικό είναι ότι βάζουμε την ομάδα πάνω από το εγώ μας. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρεις κάτι καλό. Μ’ αυτόν τον τρόπο «δενόμαστε» περισσότερο και γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί στο παρκέ».

Best of internet