Περπέρογλου: «Να γίνουμε σύντομα ομάδα» (vid)

Περπέρογλου: «Να γίνουμε σύντομα ομάδα» (vid)

Περπέρογλου: «Να γίνουμε σύντομα ομάδα» (vid)

O Στράτος Περπέρογλου μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής στο Προολυμπιακό, τόνισε την σημασία η ομάδα να «δέσει» σύντομα και δήλωσε πως είναι θετικό να ταξιδέψουμε με την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ μίλησε ο Στράτος Περπέρογλου, που πριν από λίγες ημέρες ενσωματώθηκε με την Εθνική ομάδα, και τόνισε ότι είναι θετικό που η ομάδα θεωρείται αουτσάιντερ, αλλά «έδωσε» και το σύνθημα για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο.

Οι δηλώσεις του Στράτου Περπέρογλου:

-Προσγειώθηκες στο Βελιγράδι, έκανες μία προπόνηση και αγωνίστηκες στο φιλικό, δείχνοντας πως δεν έχεις πρόβλημα προσαρμογής, παρά τα αρκετά νέα πρόσωπα. Το ένιωσες έτσι κι εσύ;

«Έκανα μία προπόνηση ουσιαστικά και έπρεπε να παίξω. Αλλά το ξέραμε πως έτσι θα είναι η κατάσταση. Δεν υπάρχει πολύ χρόνος στην προετοιμασία και πρέπει όλα τα παιδιά να μπορέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουμε ομάδα».

-Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και επίσης η Εθνική Ομάδα επιχειρεί να παίξει με ένα διαφορετικό στυλ.

«Αναγκαστικά γίνεται αυτό, αναγκαστικά υπάρχουν νέα πρόσωπα. Κάποια παιδιά αποχώρησαν, υπάρχει το διαφορετικό στυλ, με αρκετούς νέους παίκτες και ελπίζουμε να μπορέσουμε να κααφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

-Η Εθνική Ομάδα έδωσε δύο αγώνες με την Τουρκία σημειώνοντας δύο νίκες και έναν αγώνα με τη Σερβία, όπου γνώρισε την ήττα με τη διαφορά να «ανοίγει» στο δεύτερο μισό. Ποιο πιστεύεις πως είναι πιο χρήσιμο από τα δύο; Οι νίκες ή ήττα;

«Σίγουρα ο αγώνας που χάσαμε. Τα προηγούμενα χρόνια κερδίζαμε συνέχεια στα φιλικά, και στα επίσημα, όταν ερχόταν η ώρα για τα κρίσιμα παιχνίδια δεν τα καταφέρναμε. Ελπίζω μέσα και από αυτό το παιχνίδι να δούμε τι κάναμε λάθος, τις αδυναμίες και να παίξουμε καλύτερα στα επίσημα».

-Παρά τις δεδομένες απουσίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πορεία, οι ελπίδες της Εθνικής Ομάδας είναι «ζωντανές» για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

«Πάντα οι πιθανότητες είναι ζωντανές. Ίσως είναι καλό που είμαστε αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσομε για το καλύτερο δυνατό».

Το νέο πρόσωπο, οι πιθανότητες και η χρήσιμη ήττα από τον Περπέρογλου

Best of internet