Ζήσης: «Έδωσα ότι είχα να δώσω για την Εθνική»

Ζήσης: «Έδωσα ότι είχα να δώσω για την Εθνική»

Ζήσης: «Έδωσα ότι είχα να δώσω για την Εθνική»

bet365

Ο Νίκος Ζήσης αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της Χ.Α.Ν.Θ. και παραβρέθηκε στο Sports Camp της Αδερφότητας, όπου μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, την Εθνική ομάδα…

Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα για τον Νίκο Ζήση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια έχει χρόνο να απολαύσει μεγάλες διακοπές με την οικογένεια του, μετά την απόφαση που έλαβε να κλείσει το κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας.

Ο 33χρονος γκάρντ της Μπάμπεργκ δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της Χ.Α.Ν.Θ. να παραβρεθεί στο Sports Camp της. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται την Χ.Α.Ν.Θ. ως το «σπίτι» του (παραμένει εκ των πρεσβευτών του Μουσείου μας),καθώς από εδώ ξεκίνησε την …ξέφρενη πορεία του προς την καταξίωση αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο.

Μίλησε με αγάπη για την Χ.Α.Ν.Θ στα παιδιά που τον άκουσαν με μεγάλη προσοχή, απάντησε σε ερωτήσεις τους για την Εθνική ομάδα , μοίρασε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες μαζί τους.

«Πιστεύω πως έδωσα ότι είχα»

Ο Νίκος Ζήσης αναφερόμενος στην Χ.Α.Ν.Θ. μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι σε ένα οικείο περιβάλλον, εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ μεγάλωσα, εδώ έκανα τα πρώτα μου βήματα, έμαθα το μπάσκετ αλλά και κανόνες συμπεριφοράς προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Πριν από χρόνια βρισκόμουν κι εγώ σε αυτή την θέση που βρίσκεται σήμερα εσείς κι άκουγα μεγαλύτερους να μου μιλάν για το μπάσκετ. Χαρείτε αυτό που ζείτε, χαρείτε το παιχνίδι και αγαπήστε το», είπε μεταξύ άλλων ο Ζήσης που φυσικά δέχθηκε πολλά ερωτήματα για την Εθνική ομάδα:

«Τι ομάδα είμαι; Ότι και να γίνει η ομάδα της καρδιάς μου θα παραμείνει μια, η Εθνική. Τα έδωσα όλα για αυτήν κι αν σταμάτησα ήταν ακριβώς γιατί ένοιωσα πως τα είχα δώσει όλα και αισθανόμουν πως μικρότεροι από εμένα θα ήταν πιο χρήσιμοι και θα είχαν να δώσουν περισσότερα πράγματα. Εύχομαι να πάμε καλά στο προολυμπιακό, εύχομαι η νέα γενιά να σηκώσει ψηλότερα αυτήν την ομάδα, το μέλλον μας ανήκει. Η Εθνική έχει προσφέρει τρομερές συγκινήσεις, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτά που έζησα ως παίκτης της».

Η Χ.Α.Ν.Θ. πρόσφερε στον Νίκο Ζήση ένα αναμνηστικό κύπελλο, ενώ προβλήθηκε στα παιδιά κι ένα βίντεο με την διαδρομή, τις επιτυχίες κι όλες τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του 33χρονου καλαθοσφαιριστή.

Το «παρών» στην επίσκεψη του Έλληνα διεθνή έδωσε ο Διευθυντής Αθλητισμού Γιώργος Πετρίδης όπως και ο Υπεύθυνος του Sports Camp Γιάννης Ουζούνης.

 

Τελευταία Νέα