Ανακοινώνει 12άδα ο Κατσικάρης

Ανακοινώνει 12άδα ο Κατσικάρης

Ανακοινώνει 12άδα ο Κατσικάρης

bet365

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Εθνικής αναμένεται να μάθουμε τους 12 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Προολυμπιακό τουρνουά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Οι διεθνείς στις 6 το απόγευμα θα προπονηθούν για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους, καθώς αύριο (2/7) θα αναχωρήσουν για το Τορίνο όπου τη Δευτέρα (4/7) θα μπουν στη μάχη για τη διεκδίκηση μιας θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Έτσι λοιπόν ο Φώτης Κατσικάρης μετά το τέλος της προπόνησης θα μιλήσει στους παίκτες του και θα ανακοινώσει τους 12 που θα τον ακολουθήσουν στο Τορίνο. Από τη στιγμή που σίγουροι θεωρούνται οι Καλάθης, Μάντζαρης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Κουφός, Μπουρούσης, Ντόρσεϊ, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μένουν ανοιχτές δύο θέσεις.

Το πιθανότερο είναι αυτές να καλυφθούν από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Γιάννη Αθηναίου πράγμα που σημαίνει ότι από την αποστολή θα κοπούν ο Γιώργος Μπόγρης και ο Βασίλης Καββαδάς, καθώς στην φροντ λάιν της Εθνικής υπάρχουν ήδη αρκετές επιλογές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα