Και στο Λας Βέγκας ο Ουάιτ - Όχι πριν απ' τις 18/7 οι εξελίξεις με Ολυμπιακό

Γιάννης Ράμμας
Και στο Λας Βέγκας ο Ουάιτ - Όχι πριν απ' τις 18/7 οι εξελίξεις με Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να περιμένει λίγο περισσότερο τον Οκάρο Ουάιτ, αφού θα συμμετάσχει στο Summer League και του Λας Βέγκας, όπου, πάντως, θα 'ναι κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η επιθυμία του Οκάρο Ουάιτ να κυνηγήσει το αμερικανικό όνειρο άφησε αρχικά τον Ολυμπιακό σε αναμονή τουλάχιστον μέχρι τις 8/7 και την ολοκλήρωση του Summer League του Ορλάντο (2-8/7), όπου θα συμμετάσχει με τους Μάτζικ, αλλά πλέον είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα κι άπαντες θα περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τις 18/7.

Οι Χιτ τον ανακοίνωσαν στο ρόστερ τους για το Summer League και του Λας Βέγκας (8-18/7) κι οι εξελίξεις δε μπορούν να τρέξουν νωρίτερα.

Η διπλή ευκαιρία του 24χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ δε μειώνει πολύ τις πιθανότητες του Ολυμπιακού, αφού η υπογραφή συμβολαίου στο ΝΒΑ έστω και για την preseason μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, αλλά αυξάνει την αναμονή του και δεν έχει επιλογή πέραν αυτής. Τουλάχιστον ο προπονητής της ομάδος, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα 'ναι κι αυτός στο Λας Βέγκας και θα μιλήσει μαζί του για τα πιθανά... περαιτέρω.

 

NBA Τελευταία Νέα