Επίσημη πρόταση Παναθηναϊκού στον Μπουρούση

Επίσημη πρόταση Παναθηναϊκού στον Μπουρούση

Κώστας Κουκούσης
Επίσημη πρόταση Παναθηναϊκού στον Μπουρούση

bet365

Επίσημη πρόταση στον Γιάννη Μπουρούση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ευελπιστεί να πείσει τον διεθνή σέντερ να κλείσει τα αυτιά του στις... σειρήνες του ΝΒΑ.

Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Γιάννη Μπουρούση παρέμενε σε φιλολογικό επίπεδο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή εδώ και καιρό, καθώς η πρώτη κρούση από την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού είχε γίνει τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια της σειράς των πλέι οφ της Euroleague με την Λαμποράλ Κούτσα.

Πριν τη συνάντηση τους στο τρίτο παιχνίδι στην Αθήνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε ήδη μιλήσει μαζί του όσο οι «πράσινοι» βρίσκονταν στη Βιτόρια και από την πρώτη στιγμή του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστούν.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και πλέον ο Μπουρούσης μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε περιμένει προτάσεις ακόμα και από το ΝΒΑ. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως θέλει να περιμένει να δει τι θα έχει στα χέρια του από τις ΗΠΑ και μετά να εξετάσει τις προσφορές που θα του γίνουν ή του έχουν γίνει από την Ευρώπη. Γι' αυτό πήραν την απόφαση και του έκαναν μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Τον ενημέρωσαν επίσημα λοιπόν πως σκοπεύουν να του δώσουν ένα ποσό κοντά στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Με αυτό τον τρόπο ελπίζουν στην υπέρβαση ώστε να του δείξουν πως τον υπολογίζουν για ηγετικό ρόλο και να τον πείσουν να αφήσει στην άκρη τους όποιους ενδοιασμούς μπορεί να έχει για επιστροφή στην Ελλάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα