Δεν λέει όχι στο Summer League ο Θανάσης

Δεν λέει όχι στο Summer League ο Θανάσης

Gazzetta team
Δεν λέει όχι στο Summer League ο Θανάσης

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι επικεντρωμένος στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, όμως στο μυαλό του πάντα υπάρχει και ο... επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Η επόμενη σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί ως η... κρισιμότερη στην μέχρι τώρα καριέρα του Θανάση Αντετοκούνμπο και ο 24χρονος φόργουορντ το γνωρίζει αυτό, γι' αυτό και ο μάνατζέρ του δεν σταματά στιγμή να ασχολείται με τις προτάσεις που έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής φόργουορντ έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Summer League του Λας Βέγκας, το οποίο αρχίζει μια ημέρα πριν την ολοκλήρωση του προολυμπιακού τουρνουά.

Το ενδιαφέρον των ομάδων είναι τέτοιο που δεν έχουν πρόβλημα ακόμη και να περιμένουν να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το εθνόσημο.

Εάν η Εθνική δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τότε το πιθανότερο είναι ο Θανάσης να μεταβεί στις ΗΠΑ και να παίξει στο Summer League.

Έχει προτάσεις και από την ευρωπαϊκή αγορά και έτσι η παρουσία του εκεί, όπου πάντα βρίσκονται εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών ομάδων, θα τον βοηθήσει και στην περίπτωση που αποφασίσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση πρόκρισης στο Ρίο, αν μάλιστα συνδυαστεί και με καλή παρουσία του παίκτη εκεί, τότε επιτρέπει στον Αντετοκούνμπο να δει με διαφορετικό μάτι τις επιλογές του στη φετινή free agency.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα