Παπαγιάννης: «Δεν έχει Twitter ο πατέρας μου» (pic)

Γιάννης Ράμμας
Παπαγιάννης: «Δεν έχει Twitter ο πατέρας μου» (pic)

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης κλήθηκε ν' απαντήσει για τις διαδικτυακές επιθέσεις του «πατέρα» του στον Ντράγκαν Μπέντερ κι εξήγησε πως πρόκειται για πλαστοπροσωπία.

Δεν είχαν περάσει ελάχιστες ώρες απ' την επιλογή του στο #13 του draft κι ενώ άλλοι έψαχναν να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσαν για το παιχνίδι του, άλλοι έψαχναν να βρουν κάποια tweets ενός Κανέλλου Παπαγιάννη, όπως λένε τον πατέρα του, με τα οποία αμφισβητούσε την αξία του #4 σε σχέση με τη δική του.

Αργά ή γρήγορα ο 19χρονος σέντερ θα καλούταν ν' απαντήσει επ' αυτού, αλλά η εξήγηση αποδείχθηκε πιο λογική απ' ό,τι θα περίμενε κανείς.

«Βασικά, δε χρησιμοποιώ Twitter, επομένως ούτε αυτός. Δεν ξέρω πώς προέκυψε όλη αυτή η αναστάτωση, δε με νοιάζει. Κάποιοι φίλοι μου μου έστειλαν πως ο πατέρας μου έγραψε κάποια πράγματα, αλλά δε νομίζω πως έχει Twitter» είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σακραμέντο.

Μετά το ντόρο ο εν λόγω kanellospapagiannis έγινε kanellospapagiannus.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα