Προτάθηκε ο Νίκολς για πιθανός αντι-Ουάιτ, αλλά...

Προτάθηκε ο Νίκολς για πιθανός αντι-Ουάιτ, αλλά...

Γιάννης Ράμμας
Προτάθηκε ο Νίκολς για πιθανός αντι-Ουάιτ, αλλά...
Ο Ολυμπιακός θα παρακολουθεί το Summer League του Ορλάντο (2-8/7) για χάρη του Οκάρο Ουάιτ κι ο Ντιμίτρις Νίκολς θα μπορούσε να θεωρηθεί εναλλακτική, αλλά δεν... πολυαρέσει.

Ο Οκάρο Ουάιτ τράβηξε τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του με τον Άρη κι ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία πριν καν απ' την ολοκλήρωση της Α1 να του καταθέσει πρόταση να συνεχίσουν μαζί, αλλά ακόμη και τότε τα «θέλω» του πρώτου ήταν συγκεκριμένα: Πρώτα η ευκαιρία για συμβόλαιο στο ΝΒΑ, μετά τα υπόλοιπα.

Το... ξεκαθάρισμα δε θ' αργήσει πολύ ακόμα, αφού το Summer League του Ορλάντο, όπου θα συμμετάσχει με τους Μάτζικ, βρίσκεται προ των πυλών (2-8/7).

Ο Ολυμπιακός δε μπορεί να μη παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον 24χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, αλλά την ίδια ώρα οι ατζέντηδες δε μπορούν να μη προτείνουν τους πελάτες του για παν ενδεχόμενο.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ντιμίτρις Νίκολς είναι ανάμεσα στους προτεινόμενους, αλλά η περίπτωσή του δε... συγκινεί πολλούς στον Ολυμπιακό. Επομένως ο πρώτος ήταν και παραμένει η βασική επιλογή κι απομένει να φανεί αν κι ο ίδιος ο παίκτης έχει αυτόν προτεραιότητα σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει στην πατρίδα του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα