Στην Ισπανία για φιλικά με Ρεάλ & Μπαρτσελόνα οι Θάντερ

Φάνης Παναγιώτου
Στην Ισπανία για φιλικά με Ρεάλ & Μπαρτσελόνα οι Θάντερ

bet365

Στην Ευρώπη θα βρεθούν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των NBA Global Games Europe 2016.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 03/10 (vs. Ρεάλ Μαδρίτης) και στις 05/10 (vs. Μπαρτσελόνα) με τον κομισάριο του ΝΒΑ να δηλώνει: «Οι αναμετρήσεις απέναντι σε δύο μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα αναδείξουν το άθλημα και θα αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία σειρά από δραστηριότητες γύρω από το μπάσκετ σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη».

Από τη μεριά του, ο Τζόρντι Μπερτομέου, υπογράμμισε: «Η Ρέαλ και η Μπαρτσελόνα, δύο από τους πιο σημαντικούς συλλόγους, αλλά και η Οκλαχόμα θα προσφέρουν ένα σπουδαίο show φέρνοντας το καλύτερο δυνατό επίπεδο μπάσκετ από τις δύο ηπείρους πιο κοντά στους φιλάθλους...»

Για τις αναμετρήσεις με τους Θάντερ μίλησαν ακόμα οι Γιουλ & Ναβάρο. Ο πρώτος τόνισε: «Σημαίνει πολλά για όλους μας στη Ρεάλ Μαδρίτη η ευκαιρία που μας δίνεται να αντιμετωπίσουμε ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι μία απίθανη εμπειρία για τους φιλάθλους μας», με τον εμβληματικό αρχηγό της Μπαρτσελόνα να συμπληρώνει: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά αυτά στο Staples Center στο Λος Άντζελες, όταν αντιμετωπίσαμε τους Λέικερς στη Βαρκελώνη αλλά και το πρώτο μας παιχνίδι απέναντι στους Γκρίζλις στην πρώτη σεζόν του Πάου Γκασόλ στο ΝΒΑ...»

 

NBA Τελευταία Νέα