Και τώρα που φεύγει από τους Μπουλς, πού θα πάει ο Γκασόλ; (pics)

Και τώρα που φεύγει από τους Μπουλς, πού θα πάει ο Γκασόλ; (pics)

bet365

Ο Πάου Γκασόλ έκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Μπουλς και το σενάριο να υπογράψει ξανά εκεί φαντάζει απίθανο, καθώς στο μυαλό του υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός σέντερ γίνεται 36 χρονών μέσα στην εβδομάδα και όπως έχει πολλάκις δηλώσει, θέλει να είναι σε μια ομάδα που θα διεκδικεί πρωταθλήματα.

Τα χρόνια του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη είναι μετρημένα, αλλά είναι ένας παίκτης με τέτοια μπασκετική ευφυία που μπορεί να προσφέρει πολλά χωρίς να... κουράζεται ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ισπανός σκέφτεται σοβαρά την προοπτική να δεχθεί να έχει ρόλο αναπληρωματικού, προκειμένου να έχει μειωμένες αμυντικές αρμοδιότητες, που θα του επιτρέψουν να πετυχαίνει πιο εύκολους πόντους, πιο ξεκούραστα, επιθετικά.

Κάτι τέτοιο φυσικά θα έχει επίπτωση στις αποδοχές τους, αλλά ο Γκασόλ δείχνει να μην το λογαριάζει ιδιαίτερα, μπροστά στην ευκαιρία να πάρει ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον για τον Ισπανό έχουν δείξει οι Νικς και οι Σπερς, ενώ το όνομά του έχει παίξει και για τους Σέλτικς, αλλά και τους Ουόριορς.

Φαβορί προβάλουν οι Σπερς, οι οποίοι... ειδικεύονται στο να παίρνουν το καλύτερο δυνατό από τους βετεράνους παίκτες, ενώ είναι διαχρονικά μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να μην υπολογίσει τους Νικς, καθώς ο Γκασόλ έχει εξαιρετική σχέση με τον Φιλ Τζάκσον, ο οποίος τον πιστεύει και θα ήθελε να τον δει εκεί.

Το μόνο (σχεδόν) βέβαιο πάντως είναι πως δεν θα υπογράψει ξανά στο Σικάγο, καθώς οι Μπουλς, μετά την ανταλλαγή του Ντέρικ Ρόουζ, έδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν... πορεία και να περάσουν σε μια εποχή που πρώτος στόχος δεν θα είναι η επιτυχία, αλλά το rebuild.

 

NBA Τελευταία Νέα