Ο Διαμαντίδης στα βαφτίσια του Σπανούλη: Η καλή είδηση της ημέρας, που δεν ισχύει

Gazzetta team
Ο Διαμαντίδης στα βαφτίσια του Σπανούλη: Η καλή είδηση της ημέρας, που δεν ισχύει
Η είδηση πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του Βασίλη Σπανούλη έγινε… viral, ωστόσο δεν ισχύει, αν κι η ουσία δεν αλλάζει!

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου βάφτισαν την κόρη τους, Αιμιλία, με τους Θοδωρή Παπαλουκά και Νίκο Ζήση να είναι -μεταξύ άλλων- παρόντες… Η βάφτιση έγινε στη Λάρισα, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη την ίδια ώρα να βαφτίζει τον γιο του στην Αθήνα, παρουσία επίσης αρκετών φίλων και συμπαικτών του, όπως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η αλήθεια είναι πως αμφότεροι ήταν καλεσμένοι ο ένας στα βαφτίσια του άλλου, με τον Μάνο Ιωάννου (νυν ή πρώην σύντροφο της Βαλέριας Χοψονίδου δεν μας αφορά, καλά να είναι τα παιδιά) να ανεβάζει φωτογραφία στο instagram από τη βάφτιση του γιου του Διαμαντίδη και να μας οδηγεί στη λανθασμένη είδηση πως ο 3D ήταν στη Λάρισα ως καλεσμένος του Kill Bill.

Συμβαίνουν κι αυτά. Απολογούμαστε για τη λανθασμένη αρχική ενημέρωση, αν και η ουσία δεν αλλάζει. Οι σχέσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού, με τον μέχρι πρότινος ομόλογο του στον Παναθηναίκό ήταν, είναι και θα είναι εξαιρετικές!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα