ΜακΓκρέιντι: «Είχε δίκιο ο Τζόρνταν» (vid)

Gazzetta team
ΜακΓκρέιντι: «Είχε δίκιο ο Τζόρνταν» (vid)

bet365

Τι θα γινόταν εάν στο ντραφτ του 1997 οι Σικάγο Μπουλς παραχωρούσαν τον Σκότι Πίπεν στους Τορόντο Ράπτορς για να πάρουν τον 18χρονο τότε Τρέισι ΜακΓκρέιντι;

Σύμφωνα με τον Τ-Μακ απλά δεν θα έπαιρναν το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν και δεν θα έφταναν στο δεύτερο three peat. Ο ίδιος προ ημερών είχε αποκαλύψει αυτή την άγνωστη μέχρι τώρα ιστορία και παρότι τότε ήθελε να πάει στο Σικάγο, όταν ρωτήθηκε ξανά για το θέμα δήλωσε πως σε τόσο νεαρή ηλικία δεν ήταν έτοιμος να βοηθήσει τους «Ταύρους».

«Να ανταλλάξεις τον Σκότι Πίπεν με έναν 18χρονο; Θα ήταν ανήκουστο. Ο Μάικλ (Τζόρνταν) είχε δίκιο. Έκανε καλά που παρενέβη τότε και ακύρωσε την ανταλλαγή. Ακόμα και αν πήγαινα στους Μπουλς δεν ήμουν έτοιμος να συνεισφέρω, οπότε μάλλον δεν θα έπαιρναν το πρωτάθλημα», είπε όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ο ΜακΓκρέιντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα